Cursul Național URGEMED 16

Afisari: 734

Perioada: 13-14 iunie 2024

Locatie: Hotel Ramada Plaza, București

Cuvânt Înainte

Urgemed are obiceiul și plăcerea de a invita cele mai deosebite personalități ale medicinei românești, ceea ce a asigurat și va asigura o ținută profesională deosebită evenimentului nostru, dar și un suflu nou, proaspăt, special

Abordarea modernă, potrivită timpurilor în care trăim face acest curs deosebit de atrăgător.  Trebuie să știm ce avem de facut, dar trebuie să știm și ultimele noutăți, ca să ne îndrumăm cât mai bine pacienții. Vom avea demonstrații, prelegeri, sesiuni de întrebări.

La Urgemed lucrăm “pe echipe” destinate fiecarui modul, echipe formate dintr-un expert si un formator in medicina de familie. Expertul va veni cu informațiile cele mai noi, formatorul va veni pe tărâmul medicilor de familie pentru a puncta problemele cu care ne întâlnim în cabinete. “Ce facem, cum facem?” este cuplul de întrebări la care fiecare dintre lectori va dori să răspundă. Munca în echipa face modulele mai interesante, mai interactive. Tema este la alegerea lectorilor, cu o singură condiție: rezultatul să fie ireproșabil din punct de vedere profesional și spectaculos pentru participanți.


Organizator: https://urgemed.ro/