Dental Day – Training dedicat Managementului și Marketingului performant al cabinetelor stomatologice

Afisari: 451

O echipă de consultanți experimentați în management, marketing și antreprenoriat organizează in martie 2020, ,,Dental Day, Trainingul dedicat managementului și marketingului performant al cabinetelor stomatologice.” Evenimentul se adresează medicilor stomatologi care vor să îmbunătățească rezultatele cabinetului sau ale clinicii, profesioniștilor din sistemul medical care doresc să devină manageri sau să deprindă noțiuni de management, leadership și marketing/promovare, managerilor care își propun să își dezvolte performanțele.

 

În cadrul evenimentului vor fi prezentate metode și tehnici noi de îmbunătățire a abilităților de manager, de creștere a rezultatelor în managementul cabinetului și clinicii, vor fi împărtășite experiențe de management și situații rezolvate eficient, se vor expune soluții personalizate de promovare pentru cabinetele stomatologice.

Dental Day își propune să aducă o viziune nouă în ceea ce privește managementul cabinetelor și clinicilor și soluții concrete la provocarea de a fi manager, lider, antreprenor în domeniul medical.

A fi profesionist într-un domeniu de activitate, inclusiv în cel medical, nu este întotdeauna echivalent cu a fi un manager bun. Managementul eficient și performant înseamnă succes în afaceri, chiar și în sfera medicală. Managerul este cel care maximizează valoarea activității și a echipei, având nevoie de coaching pentru mai multă eficiență managerială.

În cadrul evenimentului sunt așteptați aproximativ 100 de medici stomatologi, manageri de cabinet și clinici medicale, profesioniști ai sistemului sanitar, din București, Pitești, Ploiești, Alexandria, Giurgiu, Buzău, Brașov, Constanța.

Specialiștii moderatori ai evenimentului vor fi:

CORINA STRATULAT – Specialist în consultanță de business, strategie și coaching, Fondator Program Educațional „Rezist să fiu antreprenor?!”

CRISTINA NOROCEL – Specialist în comunicare de brand, public relations și marketing, Fondator Program Educațional „Rezist să fiu antreprenor?!”

CRISTIAN FERTEA - Expert cheie în programe de finanțare a programelor de start-up, Coordonator al Clubului de Afaceri Top Club

Printre temele dezbătute:

Blind zone în management

Comunicarea eficientă pentru cabinele și clinicile stomatologice

Accelerează-ți performanța prin metoda POINTS!

Du implicarea și motivarea oamenilor la noi nivele!

Îmbunătățește eficiența și productivitatea echipei tale!


Pentru inscriere click AICI.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați:

Cristina Norocel – 0741.301.082

email: cristina@obiz.ro

Alexandra Stănescu – 0727.626.660

email: alexandra.stanescu20@yahoo.com

Organizator: https://cristianfertea.ro/dental-day/?fbclid=IwAR1SQ6KIfVRW4JcvNnxG_StdYy3lj5XphVIownvNHXqeZFj3eXV9p7wvIOA