Ediția a 2-a a International Iasi Arrhythmia Forum (IAF), 2021

Afisari: 478

Perioada de desfășurare: 30 Martie – 04 Aprilie 2021.

Ediția a 2-a a International Iasi Arrhythmia Forum (IAF) va avea loc la Iași, România, în perioada 31 martie – 4 aprilie 2021.

IAF este concepută astfel încât să îmbunătățească procesul de formare a electrofiziologilor din România, respectiv Europa Centrală și de Est. Programul a fost creat astfel încât să acopere ariile esențiale ale electrofiziologiei, de la cele mai simple la cele mai complexe. Suplimentar, în acest an, vom avea două sesiuni speciale: Aritmii și Cardiomiopatii Ereditare și Pacingul sistemului excitoconductor.

Un număr important de lectori internaționali au răspuns invitației de a fi alături de noi, iar participanții vor avea ocazia să afle noutăți în domeniul cardiologiei de la specialiști din Marea Britanie, Spania Polonia, Germania, Italia, Israel, Statele Unite ale Americii, America Latină, Australia și China.

Președinţii IASI ARRHYTHMIA FORUM 2021


INFORMAȚII GENERALE

Manifestarea este endorsată de ESC și creditată CME (42 credite) de către European Board for Accreditation in Cardiology (EBAC).

De asemenea, manifestarea este endorsată de Societatea Română de Chirurgie Endovasculară și Terapie Vasculară Transcateter (SRCETVT), membră a The International Society of Endovascular Specialists (ISEVS).

Manifestarea este susţinută de Primăria Municipiului Iași.

În cazul asistenților medicali, numărul maxim de credite CME acordate este de 30, iar echivalarea acestora cu credite EMC (Educație Medicală Continuă) se realizează prin depunerea unei cereri la Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, care să fie însoțită de certificatul cu credite CME.  

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul conferinței, accesibil la adresa  https://iasi-arrhythmia.ro/ și pe pagina de Facebook :  https://www.facebook.com/IAF2021


TAXE DE PARTICIPARE – detalii despre taxe și înregistrare se regăsesc pe https://iasi-arrhythmia.ro/taxe-si-regulament-de-inregistrare/

Pachet Curs Pre-Eveniment

Cuprinde Sesiunea de Electrofiziologie şi Pacing Pediatric din data de 30 martie 2021, Sala 1, şi este disponibil gratuit doar pentru participanţii medici români şi străini de specialitate pediatrie. Pentru accesul la restul sesiunilor ştiinţifice, medicii de specialitate pediatrie pot accesa pachetele aferente sălilor 1, respectiv 2.

Pachetul Curs Pre-Eveniment este valabil și pentru asistenții medicali, cu specialitatea pediatrie, cu mențiunea că dovedirea specialității trebuie realizată prin încărcarea unui document care atestă repartizarea în acest sens.


Pachet Gratuit**

Este valabil doar pentru participanţii medici români şi străini din specialităţile cardiologie, chirurgie vasculară şi cardiovasculară, medicină internă, medicină de urgenţă şi ATI.  Include accesul complet la sesiunile ştiinţifice din ambele săli ale manifestării, inclusiv la cursul pre-eveniment din data de 30 martie 2021, sala 1.

Pachetul Gratuit**  este valabil și pentru asistenții medicali, cu specialităţile cardiologie,  chirurgie vasculară şi cardiovasculară, medicină internă, medicină de urgenţă şi anestezie-terapie intensivă , cu mențiunea că dovedirea specialității trebuie realizată prin încărcarea unui document care atestă repartizarea în acest sens.

** Termenul limită pentru ȋnregistrarea gratuită este  1 Februarie 2021.


Pachet Sala 1

Taxe de participare: medici primari şi specialişti (cu alte specialităţi decât cele aferente pachetului gratuit): 150 lei; medici rezidenti  și asistenți medicali (cu alte specialităţi decât cele aferente pachetului gratuit): 50 lei. Include accesul la lucrările din sala 1.


Pachet Sala 2

Taxe de participare: medici primari şi specialişti (cu alte specialităţi decât cele aferente pachetului gratuit): 150 lei; medici rezidenti  și asistenți medicali (cu alte specialităţi decât cele aferente pachetului gratuit): 50 lei. Include accesul la lucrările din sala 2.


Este obligatorie transmiterea CUIM (Codul Unic de Identificare a Medicului) ȋn cadrul formularului de ȋnregistrare de pe certificatul de membru CMR. Pentru participanții care nu dispun de CUIM , se vor elibera, la cerere, certificate de participare fără credite EMC.


OPERATORUL CONGRESULUI:  


SC FOCUS EVENT SRL                  

Mail: contact@iasi-arrhythmia.ro

www.focusevent.ro


  Organizator: https://iasi-arrhythmia.ro/