Endocrinologia varstelor 2022

Afisari: 244

Perioada: 13 mai - 14 mai 2022

Stimați colegi,

În cursul istoriei ontogenetice a individului, intervenția hormonală este nuanțată, dar deosebit de importantă în fiecare etapă de evoluție a organismului, de la etapa prenatală la momentul senescenței.

Cât de mult și în ce fel influențează impregnarea hormonală a organismul viața intrauterină, copilăria, pubertatea și adolescența, viața adultă și viața la vârsta înaintată? Putem modifica patologiile vârstelor cu ajutorul medicațiilor hormonale, putem îmbunătăți calitatea vieții în diferite etape ale acesteia?

Iată câteva din întrebările la care încearcă să răspundă o echipă de lectori din mai multe specialități medicale, într-o abordare integrată, multidisciplinară.

Vă invit așadar să facem o incursiune în endocrinologia vârstelor, în speranța că vom trezi interesul tuturor celor care tratează atât afecțiunile copilului cât și ale adultului, indiferent de vârstă.

Vă așteptăm cu drag!
Conf. Dr. Diana Păun

În cadrul acestui eveniment dorim să ne adresăm următoarelor specializări: ginecologie, endocrinologie, medicină internă, medicină de familie, cardiologie, balneologie și recuperare, reumatologie, medicină fizică, psihiatrie, dermatologie, pediatrie, geriatrie, sănătate publică, genetică medicală, biolog, biochimist, neurochirugie, chirurgie generală, radiologie, imagistică medicală, medicină de urgență, medicina muncii, medicină generală, ATI.


Organizator: https://medixhost.ro/ro/evenimente/235-endocrinologia-varstelor