FarmaPractic- Farmacia, suma asumarilor

Afisari: 216

Perioada: 19- 20 februarie

Cine decide pentru personalul din farmacie?


Istoria ultimilor treizeci de ani ai preofesiei de farmacist a adus multiple schimbări. Unele bune, altele mai puțin bune. Cine a luat deciziile? Farmaciștii practicieni au fost consultați înainte de a se produce o schimbare? Cine e responsabil pentru toate modificările aduse actului farmaceutic?


Vă așteptăm să dezbatem răspunsurile la aceste întrebări la webinarul FarmaPractic- Farmacia, suma a(sum)arilor, 19- 20 februarie. Veți avea ocazia să discutați despre ce înseamnă asumarea individuală și cât de mult contează ea în ecuația activității farmaciei.


De ce ați participa la acest webinar?

Pentru că veți primi răspunsuri practice la întrebări precum:

Pănă unde îți asumi, ca om și profesionist din domeniul medical?
Cât ceri de la tine și cât aștepți de la alții?


Și dacă tot vorbim de practic, pentru că știm că vă doriți să aveți cele mai bune soluții pentru pacienții dumneavoastră propunem spre dezbatere alături de colegi medici, farmaciști și asistenți subiecte de ”zi cu zi” din practica farmaceutică.


Va fi alături de noi dr. Gabriela Madaraș, medic endocrinolog și sexolog din Târgu Mureș, cu o prezentare aparte: “Din farmacie, mesaje din sfera... Sexologie”.


Prof. univ. dr. farm. Robert Ancuceanu va aborda vaccinarea împotriva Covid! Subiect de dispută în ultima perioadă inclusiv în rândul profesioniștilor din sănătate: ne vaccinăm sau nu?Totusi, dacă se încadrează la categoria “conspirationiști”, cum comunicăm cu acești colegi? E o temă provocatoare, pe care o va susține prof. univ. dr. farm. Gabriel Șaramet.


Dacă dorești să te implici la nivel de organizație profesională locală sau națională, la webinarul FarmaPractic este locul potrivit unde vei obține răspunsuri la întrebările tale. Farm. Cristian Roth-Gross va ști să te îndrume pe acest drum pentru că și el a fost în acest punct, în care te afli tu azi...acum e vicepreședinte al colegiului BN și reprezentant în Adunarea Generală.


Te așteptăm la un webinar interactiv unde poți adresa întrebări, dar în care poți da și soluții pentru colegii tăi.


Și dacă vei participa la finalul webinarului vei primi și 16 credite EFC.


Farmaciștii si asistenții de farmacie se pot inscrie pe :


https://flashmedical.ro/.../taxa-de-participare.../


Pentru asistenții medicali este nevoie doar de înscriere, participarea este fară taxă.


Pentru informații suplimentare puteți apela la

Costina Țurlea, 0735.181.618, costina.turlea@houston.ro sau la

Luiza Grosu, 0733 076 387, luiza.grosu@houston.ro!


Organizator: https://farmapractic.ro/