Invitaţie webinarii Decaloguri Interdisciplinare: 6 şi 10 iulie

Afisari: 298

Invitaţie webinarii Decaloguri Interdisciplinare: 6 şi 10 iulie


În numele Federației Române de Diabet, Nutriție şi Boli Metabolice (FRDNBM), vă invităm săptămâna viitoare la 2 noi webinarii ce au ca temă centrală abordarea interactivă a noutăţilor ştiinţifice şi a strategiilor practice adresate patologiei cardiometabolice!
WEBINAR (LIVE), LUNI, 6 IULIE, ORELE 15.00-16.00
Invitat special: Prof. Dr. Gabriela Roman
Gazdă: Prof. Dr. Dan Gaiţă


Pentru a putea participa la webinar, vă invităm să vă înscrieţi, accesând butonul de mai jos!
WEBINAR (LIVE), VINERI, 10 IULIE, ORELE 13.00-14.00
Invitat special: Prof. Dr. Nicolae Hâncu
Gazdă: Prof. Dr. Dan Gaiţă


Pentru a putea participa la webinar, vă invităm să vă înscrieţi, accesând butonul de mai jos!
Participanţii vor primi câte o diplomă de participare pentru fiecare eveniment.
Webinariile se desfăşoară pe platforma live.mediamed.ro.
Atenţie!

Este important să completați corect adresa de email în formularul de înregistrare.

După efectuarea înregistrării, veţi primi cel puţin 2 e-mail-uri. Un e-mail (foarte important!) cu datele de logare pe platforma live.mediamed.ro (vă rugăm să vă logaţi!) şi câte un e-mail de confirmare a înscrierii pentru fiecare webinar la care v-aţi înregistrat. După logare, veţi putea regăsi webinarul/webinariile la care v-aţi înscris în secţiunea EVENIMENTELE MELE. Luni, 6 iulie, începând cu ora 15:00 şi Vineri, 10 iulie, începând cu ora 13:00, daţi click pe evenimente şi le veţi putea urmări live!

Dacă aţi mai participat la evenimente online pe site-ul live.mediamed.ro, înseamnă că deja aveţi cont (vă rugăm să vă logaţi!), deci veţi primi doar câte un e-mail de confirmare a înregistrării pentru fiecare din webinariile la care v-aţi înscris.

Medicii care au participat la webinarul de azi, 2 iulie, îşi pot descărca diploma de participare accesând butonul de mai jos. După completarea Formularului de Feedback, diploma va fi expediată automat pe e-mail.

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile şi evenimentele online din cadrul proiectului DECALOGURI INTERDISCIPLINARE, vă invităm să vă abonaţi la newsletter!
___________________________________________________________
Event Management
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

© 2020 MEDIA MED PUBLICIS

Organizator: https://live.mediamed.ro/eveniment/decaloguri-interdisciplinare-06-07-2020/edate/2020-07-06/#60362271-eventer-ticket-form