„Managementul modern al piciorului diabetic. Abordări personalizate”, Cluj-Napoca

Afisari: 1032

2 mai 2017, Hotel Golden Tulip, Cluj-Napoca

Sunteți medic specialist sau rezident în specialitățile:diabetologie, chirurgie, chirurgie vasculară, boli infecțioase, neurologie, dermatologie, radiologie intervențională, reumatologie, iar tratarea piciorului diabetic face parte din sfera dumneavostră de interes?

Asociația de Podiatrievă așteaptă pe 2 mai 2017,la Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip, la Simpozionul științific „Managementul modern al piciorului diabetic. Abordări personalizate”.

Simpozionul științific oferă o perspectivă completă, multidisciplinară asupra managementului modern al piciorului diabetic, aducând în discuție rolul fundamental pe care îl are îngrijirea podiatrică în gestionarea eficientă a acestei complicații grave a diabetului zaharat.

Înscrierile se realizează online, completând formularul de înregistrare disponibil aici:

https://www.podiatrie.ro/ro-ro/evenimente/simpozioane/simpozion-2-mai-2017

În cadrul manifestării, unii dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniul diabetologiei, al piciorului diabetic și din specialități conexe vor dezbate temele esențiale cu privire la gestionarea piciorului diabetic, în contextul actual:

De ce un podiatru în îngrijirea piciorului diabetic?(Norina Gâvan)

Piciorul diabetic în România (conf. dr. Ioan Vereșiu)

Rolul dermatologului în echipa multidisciplinară de îngrijire a piciorului diabetic(dr. Simona Șenilă)

Piciorul diabetic – perspectiva reumatologului(dr. Simona Rednic)

Diagnosticul și tratamentul infecțiilor piciorului diabetic (conf. dr. Amanda Rădulescu)

Boala arterială periferică și rolul chirurgiei vasculare reconstructive în tratamentul piciorului diabetic(dr. Alexandru Oprea)

Radiologia intervențională - alternativa de succes în salvarea membrelor inferioare la persoana cu diabet zaharat (dr. Lucian Mărginean)

Aspecte clinice și abordarea chirurgicală a piciorului diabetic(dr. Paula Pavel)

 

Evenimentul este creditat cu puncte EMC.

Simpozionulștiințific„Managementul modern al piciorului diabetic. Abordări personalizate” face parte din activitățile organizate de către Asociația de Podiatrie în contextul Zilei Internaționale a Podiatrului, marcate anual pe 2 mai.

PR&Comunicare: Sănătatea Press Group, expertul tău în comunicare pe domeniul medical.