RAO - Reuniune Anuală a Oftalmologilor 2022

Afisari: 192

Perioada: 18 - 21 mai; Iași, Palatul Culturii

Dragi colegi, parteneri și colaboratori,

Cu o enormă emoție îmi revine deosebita plăcere să vă anunț că în perioada 18-21 mai 2022, se va desfășura la Iași – tradiționala Reuniune Anuală a Oftalmologilor, ajunsă la cea de-a 58-a ediție.

Știm cât de mult vă doriți intrarea pe un făgaș de normalitate și astfel, după doi ani extrem de dificili, vă propunem organizarea conferinței cu prezență fizică, în condiții de totală siguranță pentru noi toți.

Devenită o manifestare de referință în oftalmologie, RAO va avea o înaltă ținută științifică, asigurată de participarea unor lectori reputați, ce vor aduce în prim plan noutățile din oftalmologie. Ca de obicei, vom organiza cursuri preconferință, mese rotunde și simpozioane, cu teme din întreaga oftalmologie.

Sunt convinsă că fiecare dintre noi va putea să-și împărtășească experiența acumulată în ultimii ani, dar și să afle informații medicale inedite, inovatoare.

Conferința RAO se organizează, ca în fiecare an, sub egida prestigioasei Universităţi de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, devenită astfel garant al calității științifice pentru subiectele și temele abordate în cadrul manifestării.

În afara laturii științifice, cu toții dorim să reluăm socializarea față în față, care ne-a lipsit atât de mult în ultima vreme, fie că vorbim de cocktail-ul de Bun Venit sau de pauzele de cafea dintre sesiunile ştiinţifice. Avem multe să ne povestim unii altora, iar programul social din cadrul RAO 2022 va fi cu siguranţă cadrul potrivit pentru aceasta.

Vă aşteptăm aşadar să vă înscrieţi în număr cât mai mare la Reuniuea Anuală a Oftalmologilor din acest an. Termenul limită pentru înregistrarea la RAO este 22 aprilie 2022 şi tot până la aceeaşi dată aşteptăm rezumatele lucrărilor pe care doriţi să le propuneţi pentru prezentare în cadrul programului ştiinţific al RAO 2022.

Cu speranța că veți da curs invitației noastre, vă așteptăm în Iașul « marilor iubiri », contribuind astfel la succesul unei noi ediții RAO.

Prof. Dr. Camelia Margareta Bogdănici, Președinte RAO 2022

Pentru inscriere click AiCI.OPERATORUL RAO 2022:

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@rao-iasi.ro
Website: www.eventernet.ro


Organizator: https://rao-iasi.ro/