ROSPEN - Al XXI-lea Simpozion National de Nutritie Clinica, 2020

Afisari: 455

Dragi prieteni,

Sperăm că perioada grea prin care trecem nu a afectat activitatea dumneavoastră și, mai ales, dumneavoastră personal sunteți sănătoși. Suntem deja în luna august și este imperios necesar să începem, ca de obicei, pregătirea pentru întâlnirea pe teme de nutriție clinică.

Păstrând tradiția, prima săptămână a lunii noiembrie o dedicăm nutriției. Dorim să organizăm între 5 - 7 noiembrie 2020 cea de a 21-a întâlnire ROSPEN, desigur, într-un cadru nou adecvat cerințelor actuale. Vă invităm la o întâlnire on-line, pe care dorim să o facem cât mai atractivă pentru dumneavoastră.

În anii care au trecut, societatea noastră a reușit să crească interesul pentru acest domeniu atât de important, să creeze algoritme și protocoale de nutriție pentru multe specialități clinice. Întâlnirea din noiembrie este singurul moment din an în care putem să ne informăm, să avem o comunicare constructivă în acest domeniu important pentru comunitatea medicală, un domeniu modern în plină dezvoltare.

Anul acesta pregătim, două sesiuni internaționale LLL, o sesiune dedicată rezidenților, conferințe și mese rotunde cu teme de actualitate. Vom respecta caracterul multidisciplinar al societății noastre având invitați atât anesteziști, cât și specialiști pediatrii, ORL-iști, chirurgi, gastroenterologi, oncologi, etc. De-a lungul anilor contribuția tuturor acestor specialiști a crescut nivelul științific al întâlnirilor noastre.

Așteptăm sa ne intalnim intre 5 -7 noiembrie 2020, la ROSPEN 21.

Prof. Dr. Ioana Grințescu
Președinte ROSPEN

Pentru inscriere click AICI.


Organizator: http://www.rospen.ro/page.aspx?pageid=20