Scoala de Vara a Tinerilor Internisti 2022

Afisari: 239

Perioada: 4-7 iulie 2022, Hotel Carmen Predeal

Dragi colegi,

În perioada 4-7 iulie, Societatea Româna de Medicină Internă organizează o nouă ediţie a Şcolii de Vară! Este un prilej extraordinar de a ne întâlni cu colegii noştriI mai tineri, rezidenţi în specialitatea de medicină internă sau în specialităţile înrudite şi de a dezbate împreună aspecte interesante din activitatea noastră clinică. Sper să organizăm un program ştiinţific, dar şi social (foarte important la o şcoală de vară…) interesant şi relaxant!

Puteţi aplica pentru a participa la lucrările Şcolii de Vară trimiţând un scurt CV cu cele mai importante aspecte ale activităţii dumneavoastră şi un scurt rezumat al unui caz clinic interesant pe care aţi vrea să îl prezentaţi în cadrul şcolii la adresa de e-mail….. Data limită de trimitere este 27 mai 2022. Ulterior, vom anunţa lista participanţilor admişi!

Va asteptăm!
Dr. Ciprian Jurcuţ

Ce poți căștiga după o astfel de experiență:

  1. CV mai bogat și cunoștințe medicale îmbogățite
  2. Avantajele „absolvirii" unei şcoli de vară pot fi sesizate imediat sau mai târziu,  prin informațiile dobândite direct de la profesorii care vor modera sesiunile de prezentări.
  3. Abilități de socializare și comunicare
  4. Găsirea unui mentor

Școala de Vară încurajează dezvoltarea abilităților, atât de ordin general, cât și de ordin profesional. Urmarea Școlii de Vară vă permite, obținerea unor legături directe cu profesori, conferențiari, doctori, nume importante din domeniul medicinei și posibilitatea de a primi răspunsuri directe de la coordonatori, pe diferite probleme.

Școala de Vară a Societății Române de Medicină Internă își propune aprofundarea și lămurirea problemelor cu care medicii rezidenți se confruntă în cadrul spitalelor, sub îndrumarea atentă a unor nume consacrate în medicina internă și a specialităților conexe.

Școala de Vară se va desfășura la Hotel Carmen 4* Predeal, în perioada 4-7 iulie. Costul taxei include 3 nopți de cazare cu regim de masă tip pensiune completă.

Pentru inscriere click AICI.

CONTACT


S.C. Ella Traveland SRL
Ionela Tatiana Preduca
Str. Constantin Noica nr. 134, Parter, Ap 1 Sector 6, București, România
+0040 21 3156511; 0742355772
Email: tatiana.preduca@ella.ro

Organizator: https://medixhost.ro/ro/evenimente/238-scoala-de-vara-a-tinerilor-internisti