Update on Hepatology 2020 „Multisystemic nature of liver diseases”

Afisari: 797

Misiunea noastra continua

In locul unui eveniment fata-in-fata, in contextul fara precedent al pandemiei SARS-CoV-2, Comitetul Director al RoALD si Comitetul de Organizare al Update on Hepatology Course,  au luat decizia de a transforma cursul Update on Hepatology 2020 cu tema „Multisystemic nature of liver diseases” intr-o experienta virtuala de exceptie intre 6-8 noiembrie 2020.

Devenit deja traditie in lumea hepatologiei romanesti si europene, cursul isi propune, ca in fiecare an, actualizarea cunostintelor, interactiunea, promovarea ghidurilor de buna practica medicala si cresterea calitatii in practica clinica de hepatologie in Romania Va invitam sa luati in considerare participarea la acest important eveniment educativ in comunitatea de gastroenterologie si hepatologie din Romania, ca in fiecare an!

In acest moment, mai mult decat oricand, educatia medicala continua, reorganizarea si remodelarea activitatii medicale, de cercetare stiintifica si educatie medicala este de importanta capitala.

Va invitam sa vizionati sesiunile virtuale, sa interactionati cu speakerii si colegii in sectiunea live Q&A si sa vizitati Holul Expozitional Virtual!

Structura manifestarii la care veti avea acces consta in:

  • 3 zile de sesiuni multidisciplinare cu variate teme
  • Acces la sesiunile educationale livestream
  • Discutii interactive cu expertii
  • Acces timp de 6 luni la vizualizarea On-Demand a Sesiunilor Virtuale 2020
  • 22 credite CME

Pentru inregistrare click AICI.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook sau pe site-ul evenimentului


Organizator: https://www.roald.ro/evenimente/update-on-hepatology-2020/seventh-update-on-hepatology-course-bucharest-romania-2020