15
None

14 noiembrie, Ziua Mondială a Diabetului

Forumul Român de Diabet, cel mai amplu efort comun pentru prevenirea și conștientizarea unei afecțiuni din România, organizează în data de 13 noiembrie (intervalul 13:00-18:00), în holul din fața plenului Camerei Deputaților, nivel P1, o acțiune de educare și informare în Parlamentul României.

În fiecare an, pe 14 noiembrie, marcăm Ziua Mondială a Diabetului. Este o zi dedicată aducerii în prim-plan a unei lupte cu care se confruntă atât de mulți dintre noi. Diabetul zaharat este o realitate a vieților noastre, de care suferă 1 din 12 români, iar împreună suntem parte din soluție.

Anul acesta, Forumul Român de Diabet se adresează direct membrilor Parlamentului și jurnaliștilor printr-o acțiune de informare și educare despre prevenția diabetului zaharat. Vom împărtăși poveștile și experiențele celor care trăiesc cu diabet și vom afla de la specialiștii din cadrul Forumului care sunt direcțiile de lucru prioritare pentru a face față acestei provocări de sănătate publică.

Suntem cu toții în această luptă, împreună cu comunitatea medicală, asociațiile de pacienți și reprezentanții companiilor farmaceutice. Milităm pentru un parteneriat activ cu autoritățile din sănătate, pentru că vrem să vedem o schimbare reală în modul în care diabetul este gestionat.  

Vă așteptăm, așadar, să vă evaluați riscul de diabet zaharat și să aflați mai multe despre această condiție medicală. De asemenea, vă invităm să-i cunoașteți pe cei care trăiesc cu această afecțiune și să le spuneți povestea.

Împreună suntem parte din soluție,

Echipa Forumului Român de Diabet


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha