60
None

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali organizează un eveniment unic de admitere pe loc, cu rezultat în aceeași zi

Pe 28 iulie 2022, Academia Europeană pentru Asistenți Medicali, lansează Admitere pe loc, un eveniment creat special astfel încât să simplifice procesul de admitere pentru cei care vor să studieze asistența medicală. În contextul în care există un exod masiv al specialiștilor în domeniu, proiectul Academiei, dezvoltat la inițiativa Rețelei de Sănătate REGINA MARIA, în parteneriat cu Coventry University din Marea Britanie, este unul de impact în societate și mai ales în domeniul asistenței medicale.


Admiterea pe loc constă într-un interviu de 30 de minute structurat în două părți distincte. Prima parte a interviului este una introductivă, în care aplicantul se prezintă, vorbește despre motivația alegerii unei cariere în domeniul asistenței medicale și oferă exemple, experiențe personale care l-au condus la luarea acestei decizii. A doua parte a interviului constă într-un scenariu medical ce testează modul de reacție al aplicanților la o anumită situație ce impune suport pe partea de asistență medicală, precum și etica și conduita lor profesională.

“La Academia Europeană pentru Asistenți Medical ne propunem să redăm demnitatea profesiei de asistent medical prin transformarea asistenței medicale într-o meserie de viitor, cu impact pozitiv și real în viețile oamenilor. Evenimentul <<Admitere pe loc>> este o ocazie unică pentru aplicanții noștri de a demonstra, în 30 de minute, că sunt potriviți pentru a urma asistența medicală, o meserie nobilă care înglobează responsabilitate, demnitate, inteligență emoțională.”, a declarat Dan Cârciumaru, Manager Programe Educaționale în cadrul Academiei.


Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este un proiect de anvergură pentru sistemul medical românesc, care oferă un program de licență de 3 ani, în limba engleză, cu specializarea de Asistent Medical Generalist.

Pentru a se înscrie la Admitere pe loc, aplicanții trebuie să completeze formularul de pe site-ul Academiei: Admitere pe loc – Academia Europeană pentru Asistenți Medicali (nursing-academy.eu), iar mai apoi vor fi contactați pentru a li se programa interviul.

Mai multe detalii click AICI.

Comentarii


Christina

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de despărțire 7) Alungați un Iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie 9) vrei să-ți mulțumești iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Aug. 31, 2022, 7:49 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha