60
None

Bayer România redirecționează 26.000 de euro către Dăruiește Viață, pentru construcția campusului medical Marie Curie

Bayer România s-a alăturat Asociației Dăruiește Viață pentru continuarea inițiativei #NoiFacemUnSpital, prin redirecționarea a 26.000 de euro din vânzările produsului Bepanthen® Unguent.

Suma redirecționată sprijină construcția celei de-a doua clădiri și transformarea Spitalului Marie Curie într-un campus medical la standarde europene, pentru ca toți copiii îngrijiți acolo să beneficieze de aceleași standarde înalte de tratament.


„Ne bucurăm să anunțăm că prin campania noastră Bepanthen® am reușit să redirecționăm peste 26.000 de euro către Asociația Dăruiește Viață, în sprijinul construirii unei noi clădiri și pentru a transforma Spitalul Marie Curie într-un campus medical. Această realizare este în concordanță cu misiunea Bayer, „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”, și înseamnă un pas către îmbunătățirea accesului la asistența medicală pediatrică în România. Suntem recunoscători pentru sprijinul neclintit al consumatorilor care au încredere în produsele noastre, precum și al clienților și partenerilor noștri, sprijin care a fost esențial în promovarea cauzei noastre și în a face posibil acest rezultat. Sperăm că acest efort de colaborare să servească drept inspirație, deoarece împreună putem avea un impact semnificativ asupra bunăstării generațiilor viitoare”, a spus Pascal Bühler, Country Commercial Lead al Diviziei Consumer Health a Bayer pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

„#Noi am făcut un Spital, printr-o mobilizare extraordinară a societății civile și când spunem #Noi ne referim la cei peste 350.000 de oameni și cele peste 8.000 de companii care au avut încredere și au donat pentru Dăruiește Viață. Nu ne oprim aici, pentru că doar o parte dintre secțiile actualului Spital Marie Curie s-au mutat în noua clădire. Ne dorim ca toți copiii care ajung aici să aibă acces la aceleași condiții de tratament din secolul acesta. De aceea, inițiativa continuă cu Campusul Medical pe care vrem să-l construim la Marie Curie. Ne bucurăm să vedem că noi parteneri se alătură acestei inițiative și ne sprijină să ducem visul mai departe”, spune Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață

„Spitalul pe care l-am construit împreună este dovada că se poate și în România și că, atunci când avem un obiectiv comun puteam realiza lucruri extraordinare. Acest Spital este un loc al premierelor, nu numai la nivel de infrastructură și echipamente, ci și prin modul în care se oferă îngrijire copilului cu patologie gravă în România. Credem că acest proiect și continuarea lui, campusul medical, este un început concret și palpabil pentru o reformă reală și mult-așteptată în sistemul medical din România. Îi îndemnăm pe susținătorii Dăruiește Viață să ne rămână alături pentru a construi împreună pe mai departe”, spune Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruiește Viață


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha