CLINICA NEUROPAIN

Scris de Redactie 8110 afisari
09:01:08, Vineri 03 Noiembrie 2017

CLINICA NEUROPAIN isi propune sa raspunda unor nevoi de sanatate ale pacientului care nu sunt abordate corespunzator in sistemul medical si anume: controlul durerii cronice severe, cresterea calitatii vietii bolnavului cu durere de orice cauza, ameliorarea suferintelor pacientilor terminali, cei care necesita terapie paliativa.

NEUROPAIN   este, in acest moment, singura clinica din tara care va poate oferi sansa terapiei revolutionare a durerii cronice severe, prin Terapie Scrambler (neuromodulare noninvaziva) .

CE ESTE SI CUM FUNCTIONEAZA TERAPIA SCRAMBLER:

Terapia SCRAMBLER   este o terapie ce utilizeaza dispozitivul MC-5A (Calmare), in lupta cu durerile cronice sau oncologice.

MC-5A este un dispozitiv medical (clasa a 2-a), certificat pentru a fi folosit in Statele Unite, Uniunea Europeana si multe alte tari de pe diverse continente.Echipa NeuroPain a fost prima echipa din Europa Centrală și de Est care a oferit aceste servicii. Studiile efectuate de colectivul clinicii au fost prezentate la manifestări internaționale prestigioase.

Principiul care sta la baza functionarii dispozitivului MC-5A este cel al „reprogramarii” neuronale folosind curenti de joasa amplitudine transmiși prin electrozi de suprafață amplasați în proximitatea zonelor cu durere severă, ce transmit informații artificiale de tip ”self” și ”nonpain” către centrii nervosi superiori care procesează informațiile dureroase.  In felul acesta creierul este „convins” ca acele centre de durere nu mai exista (principiul ”retrain the brain”).

Pentru pacienții care răspund la terapie, ameliorarea durerilor severese produce rapid și, de regulă, după parcurgerea unui set complet de proceduri, rezultatele sunt durabile în timp. Această terapie permite renunțarea la medicație cronică, nu are reacții adverse, nu dă dependență și /sau adicție, așa cum se întâmplă cu multe din intervențiile convenționale de terapia durerii.

Terapia SCRAMBLER este un tratament extrem de eficient, cu efecte de lungă durată.         

Studiile clinice au arătat că tehnologia reduce cu succes durerea la peste 80 % din pacienţii trataţi.

Respectand protocoalele internationale, Clinica Neuropain (http://neuropain.ro/category/ingrijiri-paliative/) ofera solutii medicale pentru imbunatatirea calitatii vietii, prin ingrijiri paliative la domiciliu (http://neuropain.ro/category/ingrijiri-paliative/),  atat persoanelor care sufera de o boala ajunsa la nivelul in care nu mai raspunde la tratament, cat si a familiilor acestora.

Îngrijirea paliativă este o disciplina medicala nascuta din dorinta de a aduce alinare suferintei pacientului cu boala incurabila sau cronica, atunci cand potentialul de vindecare este redus si speranta de viata limitata.

Respectand protocoalele internationale, Clinica Neuropain (http://neuropain.ro/category/ingrijiri-paliative/) ofera solutii medicale pentru imbunatatirea calitatii vietii, atat persoanelor care sufera de o boala ajunsa la nivelul in care nu mai raspunde la tratament, cat si a familiilor acestora, dupa cum urmeaza: prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea corecta si tratamentul durerii si al altor probleme fizice.

Clinica Neuropain – prin modul de organizare, structura sa şi prin serviciile specializate pe care le oferă, vine în întâmpinarea nevoilor pacientilor cu urmatoarele servicii asigurate la cererea pacientului/familiei sau la recomandarea medicului curant: servicii medicale interdisciplinare, consultații, investigații, terapia durerii si supraveghere medicală continuă 24/7, din Bucuresti si localitatile limitrofe.

Specialitati medicale:

♦ Cardiologie - Dr. Patrascu Natalia

♦ Diabet, nutritie si boli metabolice - Dr. Florea Luminita

♦ Electromiografie

♦ Ingrijiri paliative la domiciliu - Dr. Sandu Lucian

♦ Medicina Interna - Dr. Nan Alexandru

♦ Neurologie - Dr. Dragomir Andreea

♦ Oncologie - Dr. Ciuhu Anda

♦ Second Opinion

♦ Terapia Durerii - Conf. Dr. Copaciu Elena

♦ Apifitoterapie - Dr. Stefan Stangaciu

 

Date de contact:

Adresa: Intrarea Silistraru Nr.  28, sector 6, Bucuresti

Telefon: 021/313.78.69; 0787.742.218

E-mail: receptie@neuropain.ro

Web: http://neuropain.ro/scrambler/

Sus
Comentarii
Nume:
Email
(nu va fi publicat):
Telefon
(nu va fi publicat):
Comentariu:
Introdu codul

Completeaza cu atentie codul de mai sus. Literele nu conteaza cum sunt introduse. Pentru alt cod, apasa pe imagine.

NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana unui medic sau autor de articole, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul saptamanamedicala.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Rubrici
Evenimente medicale Evenimente

in luna Septembrie 2018

CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018 CONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018

26 Septembrie 2018

In Bucuresti
Iasi-Pediatrics Emergency Medicine Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

06 Septembrie 2018

In Iasi
Farma Practic ediția 68, Gura Humorului Farma Practic ediția 68, Gura Humorului

21 Septembrie 2018

In Suceava
Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia Congresul National de Cardiologie 2018, Sinaia

19 Septembrie 2018

In Prahova
Digestive Endoscopy Cluj, 2018 Digestive Endoscopy Cluj, 2018

23 Septembrie 2018

In Cluj
CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta CURS DE CARDIOONCOLOGIE, Constanta

28 Septembrie 2018

In Constanta