60
None

Expoziția florală a primăverii aduce experiențe senzoriale la SUN PLAZA

Cadre instagramabile, decoruri imersive și o diversitate de arome florale îi așteaptă pe iubitorii de flori și plante la Flower Expo, la SUN PLAZA în perioada 19 aprilie - 3 mai. Expoziția poate fi vizitată gratuit, în timpul orelor de program ale centrului comercial, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Cea de-a XIII-a ediție Flower Expo aduce natura mai aproape de oameni, chiar în interiorul mallului, pentru că primăvara aceasta ”Conexiunea cu natura răsare în sud”. Evenimentul cu tradiție continuă colaborarea cu specialiștii de la floraria Iris care au conceput decoruri impresionante și experiențe inedite pentru vizitatori.


Culoare, parfum și textură sunt cele trei ingrediente prin care natura cucerește centrul comercial SUN PLAZA. Sute de flori și specii de plante 100% naturale vor crea o experiență unică pentru toți vizitatorii. Vor fi amenajate 3 cornere in zone diferite, aflate la parterul centrului comercial:

Zona 1: Coșulețele: O serie de coșuri supradimensionate ornate cu mușchi și flori naturale, similare instalațiilor horticole din grădinile botanice.

Zona 2: Sălciile: O pădure reimaginată din copaci cu cortine alcatuite din lăstari și flori 100% naturale.

Zona 3: Grădinile de beton: Un decor inspirat din zona pop art realizat din piloni decorați cu flori naturale și iluminați cu tuburi de neon.

Gândirea și punerea în practică a unei expoziții florale fresh este o provocare, iar în acest caz SUN Plaza își dorește să hrănească curiozitatea și gustul clienților săi pentru frumos și inedit. Decorurile acestei expoziții oferă o experiență inedită, ce contine elemente clasice și moderne.

Vizitatorii vor putea face fotografii instagramabile în cele 3 zone distincte,  transformate în adevărate instalații de artă create pe baza celor mai inovatoare concepte de horticultură.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha