None

"Cand aleg fructele, Romanii vad rosu"

     Studiile Granini privind consumul de fructe la romani continua si in 2011. Astfel, primele cercetari Granini din acest an arata ca romanii prefera fructele rosii. Aproape o treime (33%) din cei intervievati au mentionat rosul drept culoare preferata in ceea ce priveste alegerea fructelor.

     Studiul efectuat arata ca 23% dintre respondenti considera galbenul drept culoarea preferata a fructelor, fiind urmat de portocaliu cu 22%. Acesta este topul celor trei culori preferate de romani pentru fructe.

     Granini sustine stilul de viata sanatos si ofera o gama de produse premium naturale fabricate cu ajutorul tehnologiilor de cea mai inalta calitate, atat pentru procesarea fructelor, cat si in ceea ce priveste imbutelierea. Granini este un produs 100% natural, fara conservanti si fara fructe si legume modificate genetic.

     Cercetarea a fost realizata in luna martie 2011 pe un eşantion de 1071 de respondenti din toate regiunile tarii si vine in continuarea unui proiect de implicare a Granini in educarea consumatorilor in materie de sanatate si consum natural.

Sursa: Rogalski Grigoriu  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha