60
None

Centrul Medical Alexis - cel mai mic tarif pentru testul PCR-Sars-CoV-2 din Bucuresti


In exclusivitate pentru clientii Alexis oferim cel mai mic tarif pentru testul  PCR-Sars-CoV-2 din Bucuresti, doar 280 lei.

Recoltarea se efectueaza doar cu programare la sediul nostru, de luni pana joi, in intervalul 8,30 - 13,00.


In aceste vremuri complicate, SuntemAici, intotdeauna aproape de dorintele dumneavoastra.

Telefoane pentru programari:

0752.190.150
021.310.04.58


E-mail pentru programari:
cma@alexis-medical.roComentarii


LevSt.

Guvernul a aprobat oficial finantarea centrelor de vaccinare. Cati bani incaseaza medicii de familie pentru fiecare pacient imunizat(…)///2-15 medici si asistente medicale din Vaslui si Bacau, condamnati dupa ce au eliberat adeverinte false(Vineri, 15 Ianuarie 2021, ora 14:03)(…)///3-Cazul primarului bagat in fata la vaccinare, sanctionat drastic. Ce amenda a incasat medicul de familie care l-a programat fara niciun drept.(…)____—–____ un abuz si o noua aberatie, vaccinarea este un act medical DE RUTINA, care nu ar trebui platit extra, practic este o forma de santaj, pe care un guvern corupt o accepta…In realitate- in asa circumstante- PERSOANELE CARE SE VACCINEAZA TREBUIE PLATITE, tocmai pentru a creste rata vaccinarilor si -prin aceasta- sansa de a scurta si/sau termina cu aceasta pandemie…Cat despre potlogarii din celelalte titluri, ar trebui pusi la ocna si nu „cu suspendare”, iar pentru eficienta si siguranta sistemului si a publicului, INTERDICTIA PERMANENTA de a a mai lucra in sanatate(anularea diplomelor), acestia sunt un pericol public EXTREM DE GRAV…

Jan. 15, 2021, 7:16 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha