30
None

Conferinţa Naţională de Medicină a Familiei – Ediţia 2019

Cel mai important eveniment ştiinţific al anului din medicina de familie, Conferinţa Naţională de Medicină a Familiei – Ediţia 2019, eveniment organizat de Societatea Academică de Medicină a Familiei (SAMF), va avea loc în perioada 23–26 octombrie 2019 la Bucureşti.

Conferinţa, eveniment de tradiţie ajuns la ediţia a XIII-a, reuneşte un mare număr de participanţi – medici de familie şi din alte specialităţi medicale – şi de lucrări ştiinţifice din toate ariile de interes ale practicii medicale de zi cu zi. Tema principală a ediţiei din acest an este Patologia în mişcare, punând accent pe nevoia continuă de adaptare la problemele actuale ale medicinei, chemată să adapteze cât mai rapid şi mai eficient cele mai noi descoperiri ştiinţifice la particularităţile fiecărui pacient.

În cadrul conferinţei, vor fi lansate noutăţile editoriale ale Editurii Medicale Amaltea, cu preţuri promoţionale pentru medicii înscrişi la Conferinţă.

Conferinţa este creditată de către Colegiul Medicilor din România (24 credite EMC la ediţia din 2018).

Evenimentul este susţinut activ de numeroşi parteneri – firme farmaceutice, producători de suplimente şi aparatură medicală –, aceştia având la dispoziţie două săli dedicate exclusiv promovării brandurilor.

Informaţii despre eveniment: https://cnmf.samf.ro/2019/.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha