52
None

Congresul Naţional al AREPMF - Ediţia a-V-a - Poiana Braşov


Dragi colegi,

Duminică, 3 martie, s-au încheiat lucrările Congresului Naţional al Asociaţiei Române pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), Ediţia a-V-a, desfăşurat la Poiana Braşov, în cadrul Centrului Internaţional de Conferinţe.




În numele Echipei AREPMF, îmi revine onoarea şi bucuria de a adresa mulţumiri speciale fiecărui participant, fiecărui speaker extern sau intern, fiecărui partener educaţional sau instituţional implicat în construirea acestui regal ştiinţific, dedicat practicii medicale a medicului de familie. Centrat pe problematica abordului medical interdisciplinar al pacientului pediatric, Congresul AREPMF a reunit peste 620 de participanti medici şi asistenţi medicali, aproximativ 130 de reprezentaţi ai partenerilor educaţionali, fiind înregistraţi la acest eveniment un număr record de peste 750 de participanţi.




Eveniment cu ocazia căruia s-au aniversat 5 ani de activitate ai Asociaţiei Române pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), Congresul a reunit speakeri invitaţi din întregul areal European, alături de colegi din Moldova de peste Prut, colegi din întreaga noastră ţară, medici practicieni, cadre didactice din toate centrele universitare ale României, formatori de opinie, reprezentanţi media, decidenţi. Complexitatea subiectelor abordate, paleta largă şi calitatea deosebită a lucrărilor speakerilor invitaţi, au oferit colegilor prezenţi State of the Art din cele mai variate domenii medicale. Informaţiile ştiinţifice preluate din Congres au purtat o amprentă nobilă, certificată astfel chiar de către participanţii la eveniment - aplicabilitatea imediată a algoritmilor de practică prezentaţi, în munca noastră de zi cu zi din cabinet.




Mulţumim frumos tuturor celor care ne-au onorat prin prezenţa lor şi ne-au reamintit că cele mai de preţ daruri din Viaţa unui medic sau asistent medical rămân: Credinţa, Speranţa şi Dragostea faţă de aproapele nostru, faţă de breasla căreia îi aparţinem. Am asistat cu toţii la recertificarea unui adevăr fundamental - prin condiţia sa, medicul rămâne promotor al valorilor perene ale Umanităţii: Bine, Frumos, Adevăr, iar astfel de manifestări pot face paşi serioşi pentru a repoziţiona corpul medical în Societatea Civilă şi a reda demnitatea celor care au îmbrăcat halatul alb din dorinţa de a-şi împlini vocaţia şi nu doar pentru a avea o profesie.

Cu drag şi respect, în numele Echipei AREPMF,

Valeria Herdea

Preşedinte AREPMF

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha