48
None

Congresul Național de Oncologie Medicală, eveniment dedicat managementului afecțiunilor oncologice!

Și anul acesta, Societatea Națională de Oncologie Medicală din România, condusă de Doamna Conf. Abil. Dr. Dana Lucia Stănculeanu a punctat pe agenda evenimentelor medicale de prestigiu, Congresul Național de Oncologie, eveniment dedicat managementului afecțiunilor oncologice. Congresul a avut loc în format hibrid, în perioada 12-14 Octombrie 2023 - fizic la Centrul de Conferințe din Poiana Brașov. Într-un cadru deosebit, participanții au audiat prezentări științifice de excepție, conectându-se astfel la informații actuale cu un înalt grad de profesionalism. Diversitatea și complexitatea studiilor de caz dar și modul de prezentare au cointeresat auditoriul iar sesiunile de întrebări și răspunsuri au fost nelipsite.


Congresul Național de Oncologie oferă oportunități importante de actualizare a cunoștințelor profesionale dar și de învățare continuă.

Anul acesta a marcat de asemenea, participarea unor importanți lideri de opinie din domeniu, atât de la nivel național cât și internațional și s-au facilitat dezbateri cu oncologi renumiți despre cele mai recente practici și cercetări în domeniul oncologiei respectiv cu privire la protocoalele naționale și internaționale actuale.

O mare reușită de anul acesta a Societății Naționale de Oncologie Medicală din România este afilierea ca societate reprezentativă la ESMO.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha