15
None

DEXCOM LANSEAZĂ NOUL SENZOR INVOVATIV, DEXCOM ONE+, ADUCÂND ÎN ROMÂNIA UN MANAGEMENT MAI INTELIGENT, MAI UȘOR ȘI MAI EFICIENT AL DIABETULUI

  • Dexcom ONE+ este disponibil astăzi în România, ceea ce înseamnă că persoanele cu diabet zaharat de tip 1 și tip 2 au acum o modalitate mai ușoară de a-și gestiona diabetul și de a-și vedea valorile glucozei, fără înțepături dureroase ale degetelor*.
  • Noul sistem continuă să asigure accesul mai multor persoane la o monitorizare continuă în timp real a nivelului glucozei (CGM1),  cu acuratețe superioară1 și  mai ușor de utilizat†2.
  • Dexcom ONE+ folosește cea mai avansată tehnologie Dexcom, mai precisă, și încorporează feedbackul utilizatorilor finali și al profesioniștilor din domeniul sănătății.

DexCom, Inc., liderul global în dezvoltarea și producerea sistemelor de monitorizare continuă a glucozei în timp real (CGM) pentru persoanele cu diabet zaharat, împreună cu compania Deyan Kraft Medical au anunțat astăzi lansarea celui mai recent sistem CGM, Dexcom ONE+. Dexcom ONE+ folosește cea mai avansată si precisă tehnologie Dexcom. Dexcom a inclus, de asemenea, feedback-ul atât de la utilizatorii finali, cât și de la profesioniștii din domeniul sănătății atunci când a proiectat Dexcom ONE+, asigurând o experiență CGM ușor de utilizat, extrem de eficientă pentru persoanele care își gestionează diabetul de tip 1 sau 2 cu insulină.


“Diabetul este o afecțiune cronică care afectează atât de multe aspecte ale vieții mele. Gestionarea nivelului valorilor glucozei este absolut crucială pentru mine și pentru oricine care trăiește cu diabet. Dexcom ONE+ vine în întâmpinarea nevoilor noastre, îmi oferă o imagine foarte clară despre unde sunt nivelurile mele de glucoză și în ce direcție se îndreaptă acestea și ne face viața mai apropiată de normalitate” a declarat Dragoș Bucur, actor și pacient cu diabet zaharat.

Pentru persoanele care încă gestionează diabetul folosind înțepături în degete și își dozează insulina în mod frecvent, viața lor cu diabet poate fi copleșitoare. Dexcom ONE+ a fost dezvoltat pentru a elimina o parte din această povară, este conceput pentru a fi ușor de inițiat** și mai ușor de utilizat în viața de zi cu zi, chiar și pentru cei care nu au experiență în utilizarea unui sistem CGM. La fel ca toate sistemele CGM Dexcom, Dexcom ONE+ oferă o imagine clară asupra valorilor nivelului glucozei  în timp real, fără înțepături dureroase ale degetelor*, făcând astfel mai ușoară obținerea rezultatelor durabile§, 3, ‡‡5 ,6. Și mai important este că pentru cei dragi, Dexcom ONE+ permite utilizatorului să-și partajeze cu ușurință valorile nivelului glucozei cu până la 10 persoane, oferind tuturor un pic mai multă liniște†† 7-8

În comparație cu înțepăturile degetelor, un senzor CGM oferă o imagine mult mai clară a modului în care alegerile zilnice afectează nivelurile de glucoză și aceste date au potențialul de a duce la schimbări comportamentale de-a lungul vieții pentru gestionarea diabetului.” a declarat Dr. Alexandra Crișan, Medic primar Diabet, Nutritie si Boli metabolice.Senzorii Dexcom sunt recunoscuți pentru ușurința în utilizare, acuratețea și fiabilitatea lor, iar odată cu lansarea Dexcom ONE+ în România sper că mai mulți oameni vor avea acces la aceste instrumente puternice de gestionare a diabetului.”


Suntem cu adevărat mândri să anunțăm lansarea Dexcom ONE+ și să oferim acest produs comunității personaleor cu diabet din Româniadeclară Radu Putere, CEO al Deyan Kraft Medical, compania ce deține brand-ul CGM Diabet România, distribuitorul oficial al Dexcom în România. “Persoanele din România cu diabet insulinotratat pot avea acum acces la cea mai performantă și mai precisă tehnologie Dexcom, fie prin intermediul platformei www.cgmmdiabet.ro, fie prin Programul Național de Diabet al României (pentru pacienții cu diabet zaharat tip 1 și diabet gestațional).”

Caracteristicile care diferențiază Dexcom ONE+ de alte sisteme CGM includ posibilități multiple de personalizare și flexibilitate. Dexcom ONE+ oferă cea mai mare discreție, cu trei opțiuni de zone de aplicare‡ 1,4 și este singurul CGM disponibil în România care oferă o perioadă de încălzire de doar 30 de minute, o perioadă de grație de 12 ore și alerta „intarziere prima alertă de nivel crescut” 1. În plus, conceput pentru a se potrivi perfect în viața utilizatorilor, Dexcom ONE+ are, de asemenea, cel mai înalt nivel de rezistență si protecție la apă în comparație cu alte mărci CGM, permițând utilizatorilor să continue cu încredere să-și folosească dispozitivul în timp ce fac duș sau activități fizice.

Pentru a afla mai multe informaţii despre cum puteti beneficia de Dexcom ONE+ dumneavoastră sau cei dragi, discutaţi cu medicul dumneavoastră, solicitați un manual de utilizare Dexcom ONE+, sau vizitaţi www.cgmdiabet.ro


† Rezultate obținute cu Dexcom G7, care împărtășește aceleași funcționalități ca Dexcom ONE+

* Dacă alertele și valorile nivelului glucozei nu se potrivesc cu simptomele, trebuie utilizat un glucometru pentru a lua decizii de tratament pentru diabet.

** Comparativ cu generația anterioară sistemul Dexcom CGM, Dexcom ONE

Comparativ cu utilizarea de către pacient a unui glucometru

§ Rezultatele obținute cu o generație anterioară de sistem CGM Dexcom și se aplică la Dexcom ONE+ având în vedere funcții și caracteristici similare și performanțe și utilizabilitate mai bune.

‡‡ Studiul a inclus sistemul CGM non-Dexcom

‡ Dexcom ONE+ este aprobat pentru utilizare pe braț și abdomen, iar copiii de 2-6 ani își pot purta senzorul și pe partea superioară a feselor

Senzorul Dexcom ONE+ este rezistent la apă și poate fi scufundat sub 2,4 metri de apă timp de până la 24 de ore fără defecțiuni atunci când este instalat corespunzător.

†† Aplicația Follow separată și conexiunea la internet necesară

1 Dexcom ONE+ Ghidul utilizatorului, 2023. 2. Dexcom Date la dosar 2022.  3 Lind M și colab. Diabet Îngrijire. 2021;44(1):141-149. 4. Freestyle Libre 2, Medtronic și Senseonics Ghiduri de utilizare. 5 Soupal J, și colab. Diabet Îngrijire. 2020; 43:37-43. 6 Welsh JB, și colab. J Diabet Sci Technol. 2024;18(1):143-147. 7 Polonsky WH și colab. Diabet Technol Ther. 2021;23(3):195-202. 8 Polonsky WH și colab. J Diabet Sci Technol. 2022;16(1):97-105


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha