53
None

Educație pentru sănătate

1

Invitație la Educație pentru Sănătate


 

Dragii nostri,

Pe 23 noiembrie, la hotel Pullman, intre orele 09:00 si 17:00, in cadrul evenimentului Educatie pentru sanatate, invitatii nostri vor vorbi despre somnul bebelusului, alaptare, vaccinare, nutritie si obezitate, despre astm, sexualitate sau despre dependentele copiilor.

Reputatul Prof. Dr. Alexandru Rafila, Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si Reprezentatul Romaniei in Comitetul Executiv al OMS, atrage atentia asupra catorva aspecte ale educatiei si ale sanatatii pentru copii:

“Educatia si sanatatea sunt cele doua lucruri pe care noi, ca parinti, ni le dorim in primul rand pentru copiii nostri. Educatia pentru sanatate este un subiect despre care discutam mult in ultima vreme si care trebuie sa fie pe agenda publica. A face educatie pentru sanatate inseamna a ne ajuta copiii sa aiba un stil de viata sanatos - atat fizic, cat si mental-emotional, sa foloseasca in viata de zi cu zi reguli personale de igiena, sa stie cum se pot proteja de boli si de comportamente la risc pentru sanatate.

Alaptarea, vaccinarea, alimentatia, somnul, intelegerea sexualitatii de catre copii, dependentele, sunt subiecte care ii preocupa foarte mult pe parinti. Iar acestia nu trebuie lasati singuri in a gasi raspunsuri, ci trebuie sprijiniti de specialisti care sa ofere mesaje corecte si pe intelesul tuturor. Pentru a face cu succes educatie pentru sanatate, esentiala este colaborarea intre cele doua sisteme (sanatate si educatie), si in acelasi timp implicarea comunitatii.

Avem nevoie de o abordare integrata si coordonata, avem nevoie sa stam impreuna la aceeasi masa - profesori, medici, parinti, formatori de opinie, sa dialogam si sa lucram impreuna pentru a avea copii sanatosi si echilibrati”.

 

Poti fi unul dintre cei peste 350 de parinti care la “Educatie pentru Sanatate” vor putea interactiona cu specialisti din diverse domenii pentru a afla mai multe despre:

 

  •         Vaccinare de la Prof. Dr. Alexandru Rafila
  •         Somnul bebelusului de la Dr. Mihaela Oros
  •         Prevenirea dependentelor de la Conf. Dr. Adrian Abagiu
  •         Nutritie si prevenirea obezitatii la copii de la Dr. Mihai Craiu
  •         Astm de la Dr. Roxana Nemes
  •         Alaptare de la Dr. Mihaela Nita
  •         Medicina de familie de la Dr. Sandra Alexiu
  •         Educatie sexuala de la Psih. Diana Stanculeanu
  •         Anxietatea la copii de la Psih. Oana Niculae

 

Inscrie-te acum pentru a beneficia de cel mai mic pret aici: https://bit.ly/2nMkpOZ


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha