20
None

Farma Practic, Editia 71, comunicat posteveniment

La cea de-a 71 -a editie a simpozionului regional Farma Practic, desfasurat la Sovata, in perioada 22-23 februarie 2019, pe parcursul celor doua zile de prezentari, au participat 139 de farmacisti si asistenti din judetele CJ, BH, SJ, SM, MS.


Printre subiectele abordate in cadrul simpozionului amintim: sarcoporoza- o problemă de sănătate publică; eliberarea medicamentelor în regim de urgență; probleme de siguranta ale unor produse farmaceutice eliberate în farmacia comunitara; de la ”orice pentru ficat” la situații de criză; interacțiuni aliment - medicament in patologia cardiovasculara; pacient sau aparținător? - abordare integralistă în farmacie; rezistența bacteriilor la antibiotice: cauze, consecințe, mijloace de contracarare; tribuna farmaciei.

Coordonatorul stiintific al manifestarii a fost Prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, iar alaturi de el s-au aflat nume reprezentative pentru comunitatea medicala si farmaceutica precum: Farm. Nicoleta Radu, Prof. univ. dr. farm. Cristina Mogosan, Conf.univ.dr.farm. Lorena Filip, Prof. univ. dr. farm.  Ovidiu Oniga, Farm. Geza Horvath, Farm. Smărăndița Ștefan, Farm. Anca Liana Lobonț, Farm. Costel Grigore, Asist. med. Demian Constantin.

Pe aceasta cale va multumim pentru sprijinul si implicarea dumneavoastra in concretizarea parteneriatului pe care il aveti cu farmacistii si asistentii de farmacie. Suntem onorati de increderea pe care ne-ati acordat-o si speram sa va avem alaturi si la viitoarele editii Farma Practic.   

Calendarul urmatoarelor editii FP poate fi consultat mai jos:
· Ediția nr. 72 - Poiana Brașov, 29-30 martie, județe în focus - B, IF, GR, DB, BV;
· Ediția nr. 73 - Covasna, 12-13 aprilie, județe în focus - PH, BZ, GL, VN, CV;
· Ediția nr. 74 - Sovata, 10-11 mai, județe în focus - AB, CV, BV, SB, MS, HR;
· Ediția nr. 75 - Gura Humorului, 28-29 iunie, județe în focus - SV, IS, VS, BC, BT;
· Ediția nr. 76 - Gura Humorului, 20-21 septembrie, județe în focus - MM, BN, MS, HR, NT, SV;
· Ediția nr. 77 - Eforie Nord, 11-12 octombrie, judete in focus - CL, CT, IL, TL, B, BR;
· Ediția nr. 78 - Băile Herculane, 01-02 noiembrie, județe în focus - OT, DJ, VL, GJ, AG, TR, CS;
· Ediția nr. 79 - Băile Herculane, 22-23 noiembrie, județe în focus - AR, TM, CS, HD, MH.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha