20
None

Forumul Industriei Farmaceutice 2019 pune accent pe adaptarea României la noile realități


Cei mai importanţi oameni ai momentului din companiile producătoare, importatoare şi distribuitoare de medicamente, alături de autorităţi fac o radiografie complexă a sistemului medical din România, în cadrul  celei  de-­‐a  zecea  ediţii  a  Forumului  Industriei  Farmaceutice  2019,  evenimentul  organizat  de Pharma Business Services.

Principalul scop al ediției de anul acesta este analiza efectelor apărute odată cu reglementările europene, a căror aplicare, de către autoritatea competentă, a variat de la un caz la altul și a generat o serie de neclarități în industrie.

Sub titlul „Adaptarea la noile realități – principala provocare din industria farma”, agenda evenimentului propune subiecte de actualitate pentru domeniu, tangente tendinţelor locale din industria farmaceutică pentru 2019-­‐2020 şi necesităţii optimizării strategiilor de gestionare pe termen lung a sistemului de sănătate şi a relaţiei dintre industria farma şi autorităţile publice.

Prin  cea de-­‐a zecea ediție a forumului, Pharma Business Services îşi propune  să  intermedieze  relaţia dintre  autorităţi  şi  toţi  cei  implicaţi  în  business-­‐ul  cu  medicamente  şi  să  ofere,  totodată,  informaţii relevante companiilor din domeniu şi asociaţiilor de pacienţi.

Tematică:
Update-­‐uri în industrie:   implicațiile normelor UE, serializarea medicamentelor, medicamente retrase de pe piață, medicamente recent introduse pe piață, rearanjarea modelelor de business în industria farma

Sănătatea pacientului: accesul pacienților la medicamente, medicina personalizată, medicamentele pentru nevoi special, rezistența la antibiotic, nevoi neacoperite în România, – legea vaccinării

Cadru  legislativ:  bugetul  alocat  sănătății  pe  2019,  prețul  european  și  taxa  claw-­‐back,  politică  de prețuri, politica publică din domeniul manufacturii medicamentelor, practici anticoncurențiale în industria farma

Domeniul  farma  are  o  complexitate  specială: autoritățile  trebuie  să  colaboreze  cu  business-­‐ul  atunci cand iau decizii legate de modalitățile de reglementare, pentru a crea un nucleu al cărui centru să fie sănătatea pacientului.

Pornind de la acest scop comun, Forumul Industriei Farmaceutice 2019 va avea caracter interactiv, astfel încât dezbaterile să ajute la trasarea unor idei și propuneri comune pentru adaptarea la noile realități din industrie.   Forumul Industriei Farmaceutice este eveniment premium care s-­‐a dezvoltat şi consolidat peste ani, devenind o tradiţie şi un moment de referinţă pentru domeniul farmaceutic românesc.

Ediţia de anul acesta va beneficia de participarea a peste 100 de persoane, mai exact reprezentanţi de top din cele mai mari companii româneşti, dar şi multinaţionale, experţi în analiză de piaţă şi specialişti din domeniul farmaco-­‐economic şi medical.
Mai    multe     informaţii    despre     conferinţă     puteţi    afla     accesând     website-­‐ul    evenimentului, www.forumpharma.ro.

Despre Pharma Business Services
Pharma Business Services este o companie lider specializată în servicii de comunicare pentru domeniul medical și farmaceutic, oferind clientilor săi servicii de comunicare complet integrate și o abordare de succes care combină canalele de comunicare tradiționale cu cele alternative.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha