5
None

Interviu Prof. Dr. Mircea Cinteza

Prof. dr. Mircea Cinteza: Vă invitam și anul acesta la Conferința Natională de Cardiologie in Medicina Generală (30 mai – 1 iunie, București), conferină traditională a noastră, a medicilor care ne ocupăm de bolile de inima, fie ei specialiști, fie medici de famlie!

Bolile cardiovasculare omoară cei mai mulți oameni, iar lucrul acesta poate sa fie împiedicat de către medici tratând acele condiții care duc la boli cardiovasculare: adică tratamentul hipertensiunii, tratamentul colesterolului, tratamentul diabetului. Însă acest lucru nu se poate face la nivelul unei populații mai mari decât cu ajutorul medicilor de familie.

De aceea a lega cardiologia de activitatea medicului de familie este un lucru foarte important. https://cardio.medica.ro/2019/inscriere

cardio@medica.ro

tel.: 0742.155.500Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha