4
None

Kewei Diagnostics, test rapid pentru identificarea imunoglobulinelor IgG/IgM.

Testarea rapidă a COVID-19 prin detectarea anticorpilor IgG/IgM reprezintă o imunotestare cromatografică rapidă pentru detecția calitativă a anticorpilor IgG și IgM dezvoltați pentru 2019-nCoV.

Asigurați-vă că caseta de testare, specimenul și/sau dispozitivele de control să ajungă la temperatura camerei (15-30°C) înainte de testare.

PROCEDURA DE TESTARE

Pentru mostrele de serum și plasmă

Folosind siringa, colectați mostra până la linia de umplere (aproximativ 10 μl) și transferați-o apoi pe orificiul de testare. Adăugați 2 picături de soluție amortizoare pe orificiul de testare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul. Vedeți imaginea de mai jos. Folosind o pipetă, transferați 10 μl de serum sau plasmă pe orificiul de testare, adăugați 2 picături de soluție amortizoare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Pentru sângele total colectat prin venopunctură

Folosind siringa, colectați sângele total până la aproximativ 1 cm deasupra liniei de umplere, apoi eliberați 1 picătură completă (aproximativ 20 μl) pe orificiul de testare. Adăugați 2 picături de soluție amortizoare pe mostra de testare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Folosind o pipetă, transferați 20 μl de sânge total pe orificiul de testare, adăugați 2 picături de soluție amortizoare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Pentru sângele total colectat prin înțeparea degetului

Folosind siringa, colectați sângele total până la aproximativ 1 cm deasupra liniei de umplere, apoi eliberați 1 picătură completă (aproximativ 20 μl) pe orificiul de testare. Adăugați 2 picături de soluție amortizoare pe mostra de testare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Folosind un tub capilar, umpleți tubul cu sânge prin acțiune capilară de la locul puncției și eliberați aproximativ 20 μl pe orificiul de testare. Adăugați 2 picături de soluție amortizoare pe mostra de testare (aproximativ 80 μl) și porniți cronometrul.

Așteptați apariția liniilor colorate. Citiți rezultatele după 10 minute. Rezultatele pozitive pot fi vizibile imediat după 2 minute. Nu interpretați niciun rezultat după 15 minute.

INTERPRETARE REZULTATE

NEGATIV:

Dacă doar banda C este prezentă, absența oricărei nuanțe de roșu burgundy (vișiniu) pe ambele benzi T (IgG și IgM) indică faptul că nu se detectează anticorpi anti-COVID-19 pe specimen. Rezultatul este negativ.

IgM POZITIV:

Pe lângă prezența liniei C, dacă doar banda IgM este dezvoltată, testul indică prezența anticorpilor IgM anti COVID-19 în specimen. Rezultatul este IgM anti COVID-19 pozitiv.

IgG POZITIV:

Pe lângă prezența liniei C, dacă doar banda IgG este dezvoltată, testul indică prezența anticorpilor IgG anti COVID-19 în specimen. Rezultatul este IgG anti COVID-19 pozitiv.

IgG și IgM POZITIVI:

Pe lângă prezența liniei C, dacă atât banda lgM, cât și banda lgG sunt dezvoltate, testul indică prezența ambilor anticorpi IgM și IgG anti COVID-19 în specimen. Rezultatul este IgM și IgG anti COVID-19 pozitiv.

INVALID:

Linia de control nu apare. Motivele cele mai probabile pentru eroarea liniei de control sunt fie volumul insuficient al specimenului, fie utilizarea unor tehnici procedurale incorecte. Evaluați procedura și repetați testul cu un kit nou. dacă problema persistă, întrerupeți imediat folosirea kitului de testare și contactați-vă distribuitorul local.

Testele rapide se vând doar la cutie, o cutie conține: 25 de teste individuale, 1 tub cu reactiv/diluent și pipete pentru colectarea sângelui.*

Descarcă documentația

PREȚ: 73 RON (TVA inclus) / test.

SOLICITAȚI OFERTA NOASTRĂ


Ce sunt testele rapide?

Testele rapide sunt teste de tip calitativ sau semicantitativ in vitro care se pot realiza prin proceduri non – automate, avand ca principal atu faptul ca pot da rezultate rapide, ca se realizeaza mai usor si sunt mai simplu de interpretat, putandu-se efectua si in laboratoare de la nivelul spitalelor, dar si in alte laboratoare, mai apropiate de locul unde se afla pacientii. Rezultatele la testele rapide se pot observa foarte repede, in mod obisnuit in 10-30 de minute.

Sunt doua tipuri de teste rapide care sunt in uz sau se afla in curs de dezvoltare:

– teste directe care urmaresc identificarea antigenelor SARS-CoV-2 in secretiile nasofaringiene,

– teste indirecte care urmaresc detectarea in sangele pacientilor a anticorpilor care apar datorita raspunsului imun al organismului la virus.

Testul Kewei este un test indirect, cu răspuns rapid al sistemului imunitar la virus prin detectarea anticorpilor în sânge.

Cui se adresează testul?

Testul poate fi solicitat de angajatori pentru reluarea activității profesionale sau de cei care trebuie să se deplaseze în afara țării. Femeile însărcinate care urmează să nască, persoanele supuse unui transplant, cei care fac hemodializă, pacienții cu imunosupresie sau cu afecțiuni oncologice au nevoie de acest test înaintea internării, chimioterapiei, radioterapiei sau intervențiilor operatorii. De asemenea, testul se adresează contacților cazurilor confirmate, personalului medical sau persoanelor expuse frecvent, prin natura profesiei, la agenți infecțioși.

Cine ar trebui să facă acest test?

Acest test poate fi solicitat de angajatori pentru:

– reluarea activității profesionale,

– cei care trebuie să se deplaseze în afara țării,

– femei însărcinate care urmează să nască,

– persoanele supuse unui transplant,

– cei care fac hemodializă,

– persoane instituționalizate care au simptome,

– persoane care au simptome de infectie respiratorie (debut brusc cu cel putin unul dintre urmatoarele simptome – tuse, febra, dificultate in respiratie)

– pacienții cu imunosupresie sau cu afecțiuni oncologice au nevoie de acest test înaintea internării,

– pacienti care fac chimioterapie, radioterapie sau intervențiilor operatorii.

De asemenea, testul se adresează contacților cazurilor confirmate, personalului medical sau persoanelor expuse frecvent, prin natura profesiei, la agenți infecțioși.

În cât timp se eliberează rezultatele?

Durata de eliberare a rezultatelor este de 15-20 minute din momentul recoltării probei. Rezultatele testului pot aparea ca în imaginile de mai jos.Recomandăm următoarea procedura în cazul testării rapide:

a. În cazul rezultatului negativ, testarea se repeta la un interval de 5 zile.
ATENŢIE! Rezultatul negativ NU exclude prezenţa virusului în perioada de incubaţie şi implicit transmiterea sa!

b. În cazul rezultatului pozitiv, testarea se repetă în maximum 24 de ore.
În acest interval de timp se impune carantina!

c. În cazul în care ambele testări rapide sunt pozitive, pacientul ARE obligaţia să se autoizoleze/să intre în carantină. Ulterior acesta trebuie să anunţe departamentele de urgenţă pentru a solicita un test PCR în cazul în care apar şi simptome sau, după caz, testarea PCR asimptomatică.

d. În cazul în care primul test este pozitiv şi cel de-al doilea negativ, se recomandă o a treia testare fie rapidă, fie PCR în maximum 24 de ore.

e. În cazul în care primul test este negativ şi cel de-al doilea pozitiv, se ignora prima testare şi se urmează procedura rezultatului pozitiv descrisă la punctele b, c şi d.

Pentru solicitări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de AICI.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha