52
None

Lansare de carte la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu″, Bucuresti

Ieri 12.12.2019 in amfiteatrul Spitalului de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu″ din  Bucuresti s-a derulat un eveniment deosebit - lansarea cartii poetului  LUCIAN AVRAMESCU si GEORGIANEI RADU – „GREI AI MEDICINEI ROMANESTI″ la AMPRESS. Cartea este o colectie de interviuri de exceptie cu personalitati ale medicinei romanesti. Aceasta colectie de interviuri este strabatuta de ideea de a reaseza acolo unde ii este locul profesia de medic.


Cartea cuprinde 15 interviuri cu profesionisti cunoscuti ai medicinei din toate specialitatile medicale: chirurgie, ORL, cardiologie, pediatrie, etc. Lansarea de carte de la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu″ a fost un prilej de a sublinia ca pediatria – medicina de copii- este o specialitate putin apreciata, cu toate ca pediatrii fac eforturi deosebite pentru a dezvolta aceasta specialitate in afara unei dotari de exceptie de care ar fi avut nevoie.


Cel care a facut lansarea impreuna cu autorul, Prof.Dr. Coriolan Emil Ulmeanu, a fost timp de 16 ani managerul spitalului, perioada de exceptie pentru dezvoltarea specialitatii de pediatrie.

La eveniment au participat echipele de medici primari si specialisti ai spitalului, dar si multi medici rezidenti si studenti.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha