60
None

Maria Popova este noul Head of Communications, Public Affairs, Science and Sustainability pentru grupul de țări România, Bulgaria și Republica Moldova

Maria Popova preia conducerea departamentului de Communications, Public Affairs, Science and Sustainability al companiei Bayer din regiune de la predecesoarea sa, Ruxandra Pirojoc

București, 1 Februarie 2023 – Începând cu 1 februarie, Maria Popova preia conducerea departamentului Communications, Public Affairs, Science and Sustainability din România, Bulgaria și Republica Moldova de la Ruxandra Pirojoc, care va prelua rolul global de CORE Communications Lead în cadrul Bayer AG, cu sediul în Leverkusen, Germania.


“Ultimii 8 ani ai carierei mele au fost o călătorie uimitoare în care am lucrat cu cele mai bune echipe, în care am dezvoltat proiecte unice și parteneriate de încredere, toate cu viziunea comună „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”. Deși sunt nostalgică în ceea ce privește rolul meu anterior, sunt extrem de mândră de echipa care va continua să ducă mai departe activitățile Communications & PASS în România, Bulgaria și Republica Moldova, sub conducerea Mariei”, a spus Ruxandra Pirojoc.

Maria Popova face parte din familia Bayer din 2018. S-a alăturat Grupului de Țări ca Business Partner pentru diviziile Consumer Health și Pharmaceuticals. De atunci, este o parte importantă a echipei de comunicare și a ajutat activ la construirea și protejarea reputației companiei în rândul părților interesate ale companiei.

După absolvirea studiilor în Relații Publice și Comunicare, și-a dezvoltat cariera profesională, expertiza în comunicare și leadership timp de 20 de ani, în diferite roluri în agenții locale de PR și rețele de comunicare, lucrând cu companii multinaționale cheie care operează în diferite domenii de afaceri din Bulgaria și dincolo de frontiere.

Pentru mine este o onoare să preiau acest rol și să îmi continuu călătoria alături de echipa Bayer, cu accent clar pe consolidarea dialogului și a comunicării în grupul nostru de țări. Fiind unul dintre liderii mondiali în domeniul sănătății și agriculturii, Bayer dezvoltă și furnizează inovații care pot ajuta la depășirea unora dintre provocările majore cu care se confruntă omenirea. În mediul dinamic și supraîncărcarea de date în care trăim, comunicarea este primordială pentru a ajunge la clienți, pacienți și parteneri cu informații despre aceste soluții, adaptate nevoilor lor specifice”, a spus Maria Popova în momentul numirii sale.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha