60
None

Ministrul Sănătății a verificat secția exterioară de Psihiatrie cronici a Spitalului de Psihiatrie Brăila

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, aflată în vizită la Brăila, a verificat în această seară condițiile din secția exterioară de Psihiatrie cronici a Spitalului de Psihiatrie Brăila.

Secția are 140 de paturi și 139 de pacienți internați.

"Secția arată normal pentru una de profil. Au personal angajat în limita superioară a normativului. Aici lucrează 2 medici și 24 de asistente. Zilele acestea au mai fost scoase la concurs 6 posturi de asistente. De asemenea, vor mai fi scoase la concurs 4 posturi de infirmiere. Am discutat cu personalul medical despre posibilitatea alocării de fonduri pentru investiții în infrastructură, dar și despre modificările legislative viitoare în vederea îmbunătățirii actului medical pentru pacienții psihici", a declarat Sorina Pintea, după vizită.

Ministrul Sănătății va invita săptămâna viitoare la discuții comisia de specialitate a Ministerului Sănătății și reprezentanții ONG - urilor pentru identificarea măsurilor urgente pe termen scurt ce trebuie luate în acest domeniu.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha