48
None

Norme de conduita terapeutica in cancerul de sân

     Statisticile arată că anul trecut 6000 de românce au fost diagnosticate cu cancer de sân, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică şi mai mult de 90% dintre paciente au aflat despre boala lor într-o fază avansată, ceea ce scade dramatic şansele de supravieţuire ale acestora. Rata de supravieţuire în situaţia descoperirii din timp a cancerului de sân, in stadii incipiente, este de 96-98%.

     Cancerul de sân este afecţiunea cu cea mai ridicată incidenţă în rândul femeilor, reprezentând 16% din toate formele de cancer depistate. La nivel mondial, numărul de cazuri de cancer la sân s-a triplat în ultimele decenii. Numai anul trecut, aproape jumătate de milion de femei din întreaga lume şi-au pierdut viaţa din cauza acestei afecţiuni.

Sursa Medlife

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha