None

OncoFort a sarbatorit 1 an de activitate

     Centrul OncoFort a sarbatorit, vineri 9 martie, 1 an de activitate, an in care a reusit sa adune o echipa multidisciplinara de prestigiu, mentinand serviciile oferite la cel mai inalt standard de performanta medicala. La eveniment au participat medici oncologi-radioterapie si invitati de renume din domeniul oncologiei medicale unde s-au prezentat ultimele noutati ale centrului OncoFort.

     In anul 2011, centrul OncoFort a reusit sa ofere servicii medicale de diagnostic si tratament oncologic pentru aproape 2000 de pacienti. Dintre acestia un procent de 25% au primit un tratament radioterapeutic performant, rezultatele fiind foarte bune (>90% raspuns pozitiv la radioterapie), fapt dovedit in procesul de monitorizare a pacientilor post tratament la intervale de 1 luna, 3 luni, 6 luni, 1 an etc.

    OncoFort este primul centru privat de excelenta in tratarea cancerului din Romania ce urmeaza modelul austriac si ofera in premiera servicii medicale de radioterapie performanta, chimioterapie si consult international de specialitate.

     Echipa medicala a centrului OncoFort reuneste specialisti din tara si strainatate, din domenii conexe: oncologie medicala, chimioterapie, radioterapie, imagistica medicala, fizica medicala de radioterapie. Incepand cu anul 2010, doi specialisti cu renume international in oncologia medicala: Profesor Dr. Christoph Zielinski, coordonatorul Clinicii Oncologice si Experimentale a Spitalului Universitar din Viena si Profesor Dr. Thomas Brodowicz, medic oncolog in cadrul aceluiasi centru, ofera consultatii in exclusivitate de first si second opinion la Gral Medical.

detalii legate de OncoFort: www.oncofort.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha