None

Renania ofera pompierilor SMURD casti de protectie in valoare de 12.000 EUR

     Renania, cel mai important furnizor local de echipamente pentru protectia muncii, va asigura gratuit 175 de casti pompierilor care fac parte din structurile SMURD. Sponsorizarea asigurata Fundatiei pentru SMURD, in valoare de 12.000 EUR, coincide cu aniversarea Zilei Internationale a Securitatii si Sanatatii in Munca – 28 aprilie.

     „SMURD este una dintre cele mai active, eficiente si de incredere entitati publice din Romania. Misiunea sa este vitala pentru noi toti. Insa la fel de vitale sunt si securitatea si sanatatea celor care salveaza vieti. Ne bucuram sa putem continua sprijinul acordat Fundatiei pentru SMURD si sa contribuim la protectia acelor oameni care asigura prima linie in salvare, asistenta si prim ajutor”, a declarat dr. Orlando Szasz, Directorul General Renania.

     „Renania este o companie ce a ales sa sustina activitatea SMURD si sa protejeze vietile salvatorilor. SMURD intervine in toate situatiile in care viata pacientilor este pusa in pericol si, prin sprijinul acordat de Renania, vom putea imbunatati securitatea interventiilor unui anumit numar de pompieri ce executa misiunile SMURD. Va multumim pentru seriozitate si implicare!”, a declarat dr. Raed Arafat, Presedintele Fundatiei pentru SMURD

     Castile de protectie pentru pompieri oferite de catre Renania asigura o protectie completa a capului in operatiuni de salvare, impotriva incendiilor si a socurilor mecanice. Echipamentul protejeaza calota, ceafa si gatul, precum si fata de temperaturi inalte si impact mecanic.

Sursa : Free Coomunication  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha