None

SANADOR inaugurează primul spital privat cu servicii medicale complete din Romania

     

     Sanador, unul dintre operatorii de top de pe piaţa serviciilor medicale private din România, anunţă deschiderea primului spital clinic cu servicii medicale complete. Noul spital

     Sanador, care asigura tratament inclusiv pentru situatiile de urgenta, a fost dezvoltat in urma unei investitii de 40 de milioane de euro.

     Cu o suprafata totala de 18.000 de mp si o capacitate de 290 de paturi, Spitalul Sanador dispune de cele mai noi tehnologii, aparatura de ultima generatie, personal medical profesionist ,oferind tratamente la standarde europene.

     Spitalul Sanador, situat in centrul Bucurestiului, pe Strada Sevastopol nr. 9,  cuprinde toate specialitatile medicale si chirurgicale, fiind singular, din acest punct de vedere, pe piata de profil din Romania. De asemenea, aici se regasesc si arii mai putin abordate in sistemul privat, cum ar fi cardiologia interventionala si ESWL (Extracorporeal Shock Wave Lithotripsy – tehnica modernă minim invazivă de tratament a litiazei reno-ureterale).

     Oferind confortul unui hotel de 5 stele, spitalul dispune de un bloc operator format din 7 sali de operatie, 17 posturi de terapie intensiva pentru adulti, 7 posturi de terapie intensiva neonatologie, si compartiment de primiri urgente adulti si copii copii.

     Fiecare sala de operatie este dotata cu plafon cu flux laminar, avand grad de asepsie 3 sau 4, asigurand protectie totala impotriva infectiilor intraspitalicesti. Spitalul Sanador pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minima invazivitate. Pentru calitatea actului medical folosim echipamente ultraperformante in salile de operatie, precum: turnuri de laparoscopie si endoscopie  HD  Olympus, microscoape chirurgicale Zeiss , electrochirurgie Valleylab si Olympus,  lampi scialitice Draeger cu LED, brate de sala Draeger,  instrumentar chirurgical Aesculap, litotriptor Siemens, precum si brate automate de anestezie si chirurgie, aparat de radiologie portabil Siemens, brat C pentru interventii chirurgicale sub radiologie

    

     Blocul de nasteri din cadrul spitalului avand 3 sali de nastere si de interventii chirurgicale ginecologice este conectat cu cea mai performanta sectie de terapie intensiva neonatologie din sectorul medical privat, asigurand gradele de asepsie necesare. Nou nascutii pot ramane cu mamele in rezerva (sistem rooming-in) sau pot sta in sectia de nou nascuti sub atenta supraveghere a personului medical din sectia de Neonatologie.  Se pot primi nou-nascuti cu varste de gestatie incepand cu 28-30 de saptamani proveniti din sarcini cu dispensarizare medicala corecta, conform protocoalelor internationale si romanesti in vigoare din 2011.  

     Un rol important in siguranta actului medical il are unitatea centrala de sterilizare in componenta careia intra sterilizatoare cu plasma si cu aburi  masini de spalat si dezinfectat. In cadrul Spitalului Sanador functioneaza si un ambulator, in care se pot efectua consultatiii, ecografii, interventii de mica chirurgie cu internare de zi, explorari functionale ( EKG de repaus si de efort pe covor rulant, etc) si un departament de Radiologie Imagistica Medicala, avand un computer tomograf cu 64 de slice-uri si Radiologie radioscopie digitala, ambele Siemens. Departamentul de Radiologie Imagistica Medicala  din spital completeaza unitatea de imagistica deja existenta in clinicile din imediata apropiere a spitalului, respectiv 2 echipamente de rezonanta magnetica Siemens si Philips, computer tomograf Philips, radiologie Philips, mamografie cu stereotacsie Philips, osteodensitometrie General Electric Prodigy.

     De asemenea, in cadrul Spitalului Sanador exista Serviciul de Recuperare- medicina fizica, care pune la dispozitia pacientilor tratamente de specialitate, complexe si complete cu aparatura ultraperformanta, fiind structurat in urmatoarele compartimente: electroterapie, magnetoterapie, masaj, laserterapie, termoterapie, hidroterapie, kinetoterapie.

     

     In cadrul Departamentului de cardiologie interventionala functioneaza Laboratorul de Cateterism cardiac utilat cu angiograf Siemens de ultima generatie (coronarografii, angiografii, angioplastii, arteriografii, chemoembolizari, etc.) si laboratorul de electrofiziologie (ablatii, implanturi, defibrilatoare, pacemaker).

     In Spitalul Sanador isi desfasoara deja activitatea un numar de aproximativ 500 de persoane (medici angajati si colaboratori, personal mediu si administrativ). Numarul angajatilor va creste odata cu gradul de ocupare al spitalului. In prezent, in unitatile Sanador (clinici si laboratoare) lucreaza 460 de medici dedicati si colaboratori si 200 de asistente.

     In sectia de urgenta a spitalului functioneaza dispeceratul si asistenta medicala de urgenta 24/24, Sanador detinand flota proprie de ambulante disponibile 24 /24 (Call Center 021-9699).     

     Infiintat in anul 2001, Sanador a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deţinând cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară, trei clinici si două laboratoare in Bucuresti. Echipa medicala de exceptie si complexitatea serviciilor medicale oferite  fac din Sanador un nume de referinţă in domeniul medical privat.  

Alte articole despre:

Comentarii


GABI

buna ziua,mi se pare cel mai bun spital si ne se compara cu ce ofereau pana acum in clinici,am fost in acest spital si intradevar au niste servicii de super calitate,recomand tuturor.

June 25, 2011, 7:35 p.m.
0
2

Ella

Spitalul arata foarte bine,serviciile sunt de calitate daca nimeresti si asistenta potrivita... Eu am fost cu cineva la doctorul Bogdan Popa,i-a facut o interventie la ficat,am fost foarte multumiti,pacat ca este putin cam scump!

July 6, 2011, 2:19 p.m.
1
2

ion

de aceea le-au distrus pe cele de stat? ca sa apara acestea particulare? pai populatia are bani ? este criza.

Oct. 7, 2011, 2:09 p.m.
5
2

STEFAN

Am fost la Spitalul Sanador. La pomul lăudat să nu te duci cu sacul..Nu am apucat să văd competenţa profesională a medicului. A trebuit să fac nişte analize. Am fost alergat pe la toate etajele şi m-au trimis asistentele prin toate cotloanele. Nu am reuşit să fac nici măcar o analză. Am venit de la 500 km , să fac performanţă la alergare şi la orientare în teren. mă descurcam mai bine în junglă. Păcat de baza materială a spitalului. Nu e de ajuns. Organizarea muncii şi modul de lucru este tipic rpmânesc. Şi trebuie să plăteşti de 2 ori.

Oct. 2, 2013, 9:43 p.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha