60
None

SAPTAMANAMEDICALA.ro in top 10 site-uri romanesti din domeniul Sanatate!

Site-ul Saptamanamedicala.ro a reusit dupa numai o saptamana intreaga de prezenta pe trafic.ro sa se pozitioneze pe pozitia a 10-a in randul site-urilor din domeniul Sanatate.

Cu un  numar de peste 30.000  de vizitatori unici si aproape 55.000 de afisari in saptamana 13-19.07, site-ul a inregistrat cea mai mare crestere din randul site-urilor din domeniul SANATATE.

Cu un varf de 6.012 vizitatori luni 13 iunie (de and e monitorizat de trafic.ro) , site-ul a fost monitorizat pana acum de Google Analitics si inregistrat in iunie un numar de 249.000 de afisari si peste 133.000 utilizatori lunar, mentinandu-se pe un trand constant incepand cu luna mai (135.000 utlilizatori si 250.000 afisari).

Exista articole pe site-ul nostru care inregistreaza cifre record de afisari,  de cca 20.000 , dar in medie un articol plasat pe site inregistreaza un numar de 3000 de afisari dupa cca 9 luni de prezenta.

Site-ul fiind bine indexat, la cautarile dupa cuvinte cheie , un articol sau advertorial plasat pe site ajunge dupa cca 9 luni in top 10 cautari dupa cuvinte cheie pe GOOGLE.

Site-ul publica in fiecare luna Revista SAPTAMANA MEDICALA, lansata in 2006 si care la 10 de ani de existenta va aniversa cel de-al 200-lea numar. Revista a fost considerata in 2014 cel mai bun vector de promovare si fidelizare a clientilor farmaciilor independente, acestea achizitionand nu mai putin de 20.000 de exemplare din fiecare numar.

Editura FINWATCH , care detine saptamanamedicala.ro, mai detine si publicatiile anuale MEDICAL MARKET pe aproape 30 de specialitati, care sunt distribuite la peste 150 de manifestari (congrese, conferinte, seminarii) stiintifice pe parcursul unui an. Aceste publicatii se adreseaza exclusiv medicilor specialisti si pot fi vizionate pe site-ul www.revistamedicalmarket.ro.

www.saptamanamedicala.ro

www.revistamedicalmarket.ro

Alte articole despre:

Comentarii


Anonimul

Buna ziua!as avea o intrebare:de o saptamana ma dor f tare sanii,zi si noapte mai ales stangul,luna trecuta nu mi-au venit problemele,dar in legatura cu o eventuala sarcina am avut grija in ceea ce priveste...ce as putea sa am?va multumesc

March 7, 2017, 6:45 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha