None

SINGURA CONFERINTA DE MEDICINA NUCLEARA DIN ROMANIA LA expoMedika editia a II-a

     Societatea Romana de Medicina Nucleara va sustine in cadrul expoMedika 2012, singura conferinta de medicina nucleara din Romania desfasurata in cursul anului 2012, in data de 6 iunie. Conferinta este creditata cu puncte EMC iar accesul este gratuit!

     Conceptul evenimentului este unul nou pentru Romania, conferintele, simpozioanele si congresele fiind conturate in stransa legatura cu aparatura si serviciile medicale existente pe piata romaneasca.

     Pe aceasta cale, lansam provocarea de a participa la expoMedika 2012 tuturor companiilor care comercializeaza aparatura si servicii medicale din aceasta specializare!

     In functie de inscrierile si mentiunile dumneavoastra vom contura tema generala a conferintei in concordanta cu produsele pe care le veti prezenta in spatiul expozitional.

      Va asteptam in cel mai scurt timp sa ne transmiteti formularele de inscriere si sugestiile pentru a stabili subiectele conferintei de medicina nucleara in directa legatura cu aparatele/ serviciile dumneavoastra.

     In acest fel depunem toate eforturile pentru ca interesele dumneavoastra de busineess sa se regaseasca in formatul evenimentului medical expoMedika 2012 ( 5 – 8 iunie, Palatul Parlamentului, Bucuresti).

Organizator DK EXPO Tel. / Fax: 0040-21 231 27 36  / 0040-21 231 91 84 www.expomedika.ro  

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha