60
None

Sanofi Romania îl numește pe Thomas Bosment în funcția de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC)

Sanofi Romania anunță numirea lui Thomas Bosment în funcția de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC).

Thomas Bosment s-a alăturat grupului Sanofi în 2015 și a ocupat diverse poziții de-a lungul timpului, inclusiv cea de CHC Europe Commercial Excellence Lead unde a fost responsabil de conducerea inițiativelor strategice pe piața europeană. Înainte de Sanofi, a acumulat experiență în mai multe poziții din companii care activează în domeniul FMCG și Consumer HealthCare.


În noua sa funcție, Thomas Bosment este responsabil de operațiunile comerciale ale portofoliului Consumer HealthCare din Sanofi Romania. Cu o echipă dedicată și branduri orientate către un obiectiv bine definit, acesta își va concentra activitățile către o contribuție valoroasă la un viitor mai sănătos, promovând îngrijirea personală, posibilă doar prin strânsa colaborare cu profesioniștii din domeniul sănătății.

Thomas Bosment, Country Head Consumer HealthCare Sanofi Romania

În cadrul Consumer HealthCare Sanofi Romania, ne concentrăm asupra îmbunătățirii calității vieții prin dezvoltarea și oferirea de produse ce au ca fundament cercetarea științifică, și în același timp, urmează o viziune inspirată de nevoile consumatorilor. Principalul nostru obiectiv este să promovăm îngrijirea personală ca o practică de încredere, colaborând strâns cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a facilita accesul la cele mai eficiente soluții. Având sprijinul dedicat al echipei noastre, sunt într-adevăr entuziasmat să continui această misiune și să contribui la extinderea prezenței noastre pe piața românească.”

Despre Sanofi

Suntem una dintre cele mai importante companii globale din domeniul sănătății și ne ghidăm după un singur scop, acela de a fi de neoprit în căutarea miracolelor științei pentru a îmbunătăți viețile oamenilor. Echipa noastră, prezentă în peste 100 de țări, este dedicată transformării practicii medicale, pentru a face imposibilul posibil. Oferim opțiuni de tratament care ar putea schimba viața și vaccinuri salvatoare pentru milioane de oameni din întreaga lume, punând în același timp sustenabilitatea și responsabilitatea socială în centrul ambițiilor noastre.

Compania Sanofi este listată la EURONEXT: SAN și NASDAQ: SNY


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha