52
None

Sierra Madre a lansat conceptul unic inovativ - prinochidebebe

București, 27 noiembrie 2017 - Sierra Madre, creatorul unui concept unic de materiale educative pentru copii, a lansat ierila Lente Cafeseria unică de cărți pentru stimularea dezvoltării bebelușului denumită ”Prin ochi de bebe”.Conceptul se bazează pe o serie de cercetări științifice care arată cum contrastele alb – negru sunt cele mai puternice și mai ușoare combinații de culori pe care un copil le poate recunoaște încă din primele luni de viață. Utilizarea acestor contraste stimulează curiozitatea și activitatea creierului copilașilor cu vârsta între 0-12 luni, contribuind la o dezvoltare vizuală mai rapidă și o mai mare claritate mentală.

Seria ”Prin ochi de bebe” este un concept inovator care include trei cărți în format clasic (MelculZmeulFurculița & Lingură) și o carte pliabilă ce poate fi desfășurată pe pătuț sau pe păturică (Armonica), toate adresându-se familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 0-12 luni și având ilustrații în culorile alb - negru și alb-negru-roșu.

Cărțile ”Prin ochi de bebe” fac parte din portofoliul Sierra Madre, editură independentă fondată de Kamil Ziegler, un tătic devotat și iubitor. Dornic de a înțelege și a păși în lumea copiilor lui încă de la naștere și de a contribui la dezvoltarea lor emoțională și cognitivă, Kamil a căutat să înțeleagă universul bebelușilor, citind numeroase studii și cărți. În acest fel a luat naștere prima carte cu imagini contrastante pentru bebeluși care ne ajută să înțelegem și să privim lumea din perspectiva lor. În Polonia cărțile cu contrast ridicat au ajuns să fie nelipsite din trusoul bebelușului – fiind printre cele mai fancy cadouri. Setul de cărți se adresează familiilor care doresc să-și susțină copiii în dezvoltarea lor emoțional cognitivă, dar mai ales ajută întreaga familie să perceapă lumea prin ochii noului venit în familie.

"Scopul nostru este ca, prin intermediul cărților, să contribuim la dezvoltarea abilităților copiilor, permițând familiilor să petreacă împreună timp de calitate chiar cu bebelușii lor, oferindu-le acces la lumea micuților. Acest concept a fost un suport în dezvoltarea copiilor mei și astfel am gândit extinderea lui sub forma cărților utile tuturor copiilor. După șase ani de la lansare, seria de cărți a ajuns acum a fi nelipsită din trusoul bebelușilor din Polonia și ne dorim să facem același lucru și în România", a declarat Kamil Ziegler, fondatorul Sierra Madre.

Fiind prezentă ca invitat special la evenimentul de lansare, Claudia Jimeno-Betrand, psiholog, specialist in Comunicare Relațională și Dezvoltare Personală, Fondator al Centrului AmaneSer a menționat:”Prin Ochi de Bebe le permite părinților să înțeleagă mai bine cum bebelușul vede și percepe lumea, astfel putând fi alături de el într-o manieră mai empatica, ceea ce pune o bază solidă în dezvoltarea psihică și relațională a copilului”.

Printre partenerii alături de care Sierra Madre se lansează pe piața din România menționăm: Centrul AmaneSer, Biogenis, Rolcris – distribuitor eMag.ro, MotherHood Bucharest, Blogul Jurnalul unei mame – realizat de Aura Angheliu, blogul Creștemsicalatorim.com ș.a., lista de parteneri fiind deschisă tocmai în ideea de a contribui la dezvoltarea echilibrată a copiilor.

Cărțile pot fi achiziționate zilele până pe 24 noiembrie de la Gaudeamus, la standul 18 din cadrul Romexpo, unde Sierra Madre participă ca invitat al editurii Tritonic, urmând a fi disponibile atât prin rețelele mari de distribuție online, cât și în cele mai cunoscute librării.

Despre Sierra Madre

Sierra Madre este un start-up înființat în Polonia, la Varșovia, în anul 2011, ca editură de cărți și alte materiale educative pentru copii. Renumele editurii a fost clădit pe idei inovatoare pentru dezvoltarea copiilor, susținute de medici, psihologi și alți specialiști din domeniu.Mai multe detalii despre concept aflați la: www.sierramadre.ro,

Facebook: https://www.facebook.com/PrinOchideBebe/ #PrinOchideBebe

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha