30
None

Slăbiţi 10 kilograme în 14 zile fără să vă înfometaţi

O metodă revoluţionară de slăbit care într-un timp extrem de scurt dă rezultate extraordinare, fără efect yo-yo, fără înfometare şi fără a pune în pericol sănătatea organismului

Liposucţia neinvazivă (LN) nu este doar o altă dietă de slăbit pe care să o aplicaţi câteva săptămâni, după care să reveniţi la vechile obiceiuri alimentare. Liposucţia neinvazivă este mai mult decât o simplă dietă, este un stil de viaţă, potrivită pentru toţi cei care sunt pregătiţi să renunţe definitiv la un mod de alimentaţie „modern” (a se citi nesănătos) întrucât au înţeles că o astfel de alimentaţie le distruge sănătatea şi contribuie la creşterea în greutate şi la apariţia obezităţii. LN nu se aseamănă cu alte diete de slăbit, pentru că la această metodă de slăbit dispare senzaţia de foame şi se instalează saţietatea, însă sunt selectate cu mare grijă alimentele. Şi totuşi, nu cred că există ceva mai simplu de urmat decât această metodă de slăbit. Trebuie subliniat că LN nu este o dietă proteică, nu se mănâncă carne mai multă decât într-o alimentaţie standard, în schimb se mănâncă o mare diversitate de legume (care înlocuiesc cu succes alimentele bogate în amidon şi gluten) şi o diversitate de grăsimi naturale, care asigură nutrienţii necesari pentru buna funcţionare a organismului, oferind organismului energie şi o senzaţie de saţietate de durată. Într-un final, se mănâncă mai puţină mâncare, dar vă simţiţi bine fără a vă înfometa.

Tratament de slăbire eficientă

Tratamentul de liposucţie neinvazivă vă ajută să scădeţi în greutate rapid şi sănătos. În prima fază este vorba de o dietoterapie restrictivă cu aport de aminoacizi şi glucomanan de konjac, a cărui efecte au fost cercetate şi aprobate de către EFSA (European Food Safety Authority), FDA (US Food and Drog Administration) şi a obţinut calificativul GRAS (Generaly Recognised As Safe – considerat ca sigur pentru sănătate). Despre glucomananul de konjac se consideră că ajută la scăderea în greutate şi la reglarea glicemiei şi colesterolului. Acţiunea sinergică a aminoacizilor şi a glucomananului de konjac are ca rezultat activarea metabolismului natural al grăsimilor şi reglarea hormonalo-metabolică în ţesuturile adipoase, care are ca efect scăderea în greutate prin „topirea” grăsimii din care se produce energie în organism. Simplificat, tratamentul funcţionează pe principiul declanşării şi accelerării metabolizării grăsimilor, adică organismul se „hrăneşte” cu propriile rezerve de grăsime. Un ciclu de tratament permite scăderea cu 7-10% din greutatea corporală în doar 14 zile. Ce este esenţial, tratamentul este absolut neinvaziv, şi sigur pentru sănătate. În timpul tratamentului nu vă este foame, nu scade glicemia şi nu vă lipseşte energia, vă simţiţi bine – kilogramele se pierd rapid, iar după numai 48 de ore sunt vizibile şi primele rezultate.

Scăderea în greutate şi refacerea sănătăţii

În a doua fază, după scăderea în greutate, începe procesul de alimentaţie sănătoasă, corectă şi echilibrată. Odată cu adoptarea modului de alimentare LN, veţi putea să scădeţi în greutate dar şi să vă îmbunătăţiţi sănătatea. Se stabilizează nivelul de zahăr în sânge, se reglează secreţia de insulină, se reglează metabolismul grăsimilor (prin eliberarea grăsimii din celulele din ţesuturile adipoase, din care se produce energie) având ca rezultat şi o detoxificare a organismului (prin topirea grăsimi se elimină şi toxinele acumulate în rezervele de grăsime, ştiut fiind că grăsimea din organism este mediul preferat de stocare a toxinelor). În loc de glucoză (zahăr) organismul consumă grăsimile pentru a produce energie, astfel că nu vă mai este foame atât de des şi nu mai simţiţi nevoia de a „ronţăi” constant ceva (mai ales după amiaza şi seara). Dispar oboseala cronică şi lipsa de energie, nu mai depindeţi de mese şi gustări dese pentru refacerea energiei, şi ea vă este la îndemână din propriile rezerve de energie (grăsimea din organism).

Abordare individuală

Motivele pentru care dorim să schimbăm modul de viaţă şi de alimentaţie pot fi diferite, pentru că nu toţi cei ce apelează la serviciile noastre doresc numai să slăbească. Abordarea trebuie să fie individuală, şi pentru acest lucru aveţi la dispoziţie nutriţioniştii companiei International Health care a adaptat şi modernizat metoda liposucţiei neinvazive, concept ce se regăseşte şi în protocolul de aplicare a liposucţiei neinvazive. Puteţi afla mai multe despre cum să vă îmbunătăţiţi stilul de viaţă accesând informaţiile de pe pagina web www.liposuctiealimentara.ro. Alăturaţi-vă miilor de persoane care au beneficiat de recomandările nutriţioniştilor noştri şi care, respectând cu stricteţe aceste recomandări, au reuşit nu numai să scape definitiv de surplusul de kilograme, dar şi să îşi îmbunătăţească semnificativ starea de sănătate şi vitalitate a organismului.

Mai multe informaţii se pot obţine de pe pagina de Facebook – Liposucţie alimentară – dar şi la nr. de telefon: +40 356 265 423, +40 773 353 071, +40 311 052 948.

Comentarii


cas

http://google.ro

Jan. 5, 2017, 10:43 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha