53
None

Totul despre ASTM

LIVE: Totul despre astm

DIABET Noutăți
O persoană din 10 se va confrunta cu o formă de astm pe parcursul vieții. Află acum, LIVE, tot ce trebuie să știi despre această boală – care sunt simptomele, tratamentele recomandate, cum apar crizele și ce înseamnă viața cu astm pentru cei din jur.
Ne răspund la întrebări dr. Roxana Nemeș, medic primar pneumolog și Rozalina Lăpădatu, pacient expert, în cadrul unei campanii a Institului pentru Dezvoltare în Sănătate și Educație.
Nu uita, ai șansa să primești răspunsuri în direct de la specialiști, așa că lasă întrebările tale în comentarii și noi avem grijă ca acestea să ajungă la invitați.
Iar dacă nu ai cont de Facebook și vrei să fii mereu la curent cu cele mai noi informații, urmărește transmisiunea live pe YouTube și abonează-te la canalul Pacientul 2.0.
eHealthRomania.com și Pacientul 2.0
sunt proiecte de educație medicală
ale DeciSePoate
[email protected]
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha