60
None

Transport gratuit pentru pacientii cronici pana pe 15 iunie


Inițiativa #prioritatepentrusanatate continuă și în perioada stării de alertă. Până pe 15 iunie, #prioritatepentrusanatate va asigura transportul gratuit pentru pacienții cronici către și de la 37 de spitale din București (inclusiv Ilfov), Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov. Proiectul se adresează pacienților ce suferă de afecțiuni oncologice și hematologice, hemofilie, scleroză multiplă sau fibroză pulmonară idiopatică și care sunt nevoiți să își continue tratamentul în spital, în perioada stării de alertă.


Serviciul este disponibil doar pe raza acestor cinci orașe și nu include transportul în afara localităților. Roche România acoperă costul curselor, iar Uber România contribuie cu 25% din valoarea acestora.


Pentru utilizarea serviciului este necesară instalarea aplicației Uber pe telefon, apoi apelarea call center-ului Alianței Pacienților Cronici din România


(APCR): 021 253 0591. Serviciul de transport gratuit este oferit doar pacienţilor care au o programare la tratament, ce nu poate fi amânată sau o urgenţă medicală ce necesită neapărat deplasarea la spital.


Lista completă a spitalelor implicate, pașii pentru accesarea serviciului, detalii și alte informații utile pacienților sunt disponibile pe Facebook APCR și pe site-ul APCR.


#prioritatepentrusanatate este o inițiativă Roche România, Alianța Pacienților cu Boli Cronice din România (APCR) și Uber.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha