53
None

Webinarul dedicat Zilei Mondile Fara Tutun

Avem deosebita placere sa va invitam, marti, 2 iunie, incepand cu ora 13:00, la webinarul dedicat Zilei Mondile Fara Tutun.

Pentru inscrieri, click AICI.

În contextul Zilei Mondiale Fără Tutun, celebrată în acest an pe 31 mai, Societatea Română de Pneumologie s-a alăturat campaniei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), prin organizarea acestui webinar în cadrul căruia vor susţine prezentări profesionişti din domeniul sănătăţii publice.

Webinarul este adresat deopotrivă medicilor (pneumologi, cardiologi, de medicina familiei, internişti, pediatri etc.), cât şi publicului larg, şi are drept scop reamintirea efectelor nocive ale produselor din tutun și în egală măsură ale fumatului pasiv.

În 2020, campania globală a OMS are ca obiectiv demascarea miturilor și expunerea tacticilor imorale folosite de industria tutunului. Acest lucru este deosebit de important mai ales acum, în acest context pandemic, deoarece studiile arată că fumătorii au un risc mai mare de a dezvolta forme severe de infecție cu coronavirus.
Contact:

Cristian Rosnovschi
Project Manager

mediamed

MEDIA MED PUBLICIS
Strada Petofi Sandor, Nr. 10, Sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: +40 31 101 32 21/24
Mob: +40 749 271 622
e-mail: cristian.rosnovschi@mediamed.ro
www.mediamed.roAlte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha