60
None

Workshop Național de Somnologie


Suntem mândri să vă anunțăm că Prof. Dr. Doina Todea, președintele ediției virtuale de anul acesta, ne va împărtăși din experiențele sale profesionale în cadrul Workshop-ului Național cu participare Internațională – Managementul Modern în Insuficiența Respiratorie. Respirația și Ventilația Non Invazivă.

Prof. Dr. Doina Adina Todea este Profesor Universitar, la Disciplina Pneumologie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca. Este Director Departament rezidențiat, în cadrul Prorectoratului de rezidențiat, cursuri postuniversitare, activitate de ambulator și spital.
De asemenea, profesează ca Medic Primar Pneumolog, Șef secție Pneumologie III, la Spitalul Clinic de Pneumologie „Leon Daniello”.

În anul 2006, a fondat Primul Laborator de Somnologie din Cluj-Napoca, regiunea Transilvania. Prof. Dr. Doina Adina Todea este membru în Comisia de Specialitate Pneumologie a Ministerului Sănătății și Membru în Subcomisia pentru produsele din tutun și produsele conexe a Ministerului Sănătății.

Este și membră a unor Societăți Științifice Europene: ERS, ESRS, CHEST, ATS. Activitatea publicistică cuprinde peste 150 articole și peste 25 cărți la diferite edituri naționale și internaționale.

În cadrul evenimentului va aborda tematici interesante referitoare la ventilația non invazivă, fibroza pulmonară idiopatică și comorbiditățile sale, noi valențe terapeutice în sindroamele bronșice obstructive.
Sunteți invitați să luați parte activ la discuțiile din cadrul evenimentului! Vă așteptăm cu drag!

Pentru înregistrare și detalii suplimentare, vă invităm să consultați site-ul evenimentului: https://somnologiecluj.ro/.


Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha