5
None

“Zilele Insuficienței Cardiace” Sibiu

Societatea Română de Cardiologie organizează “Zilele Insuficienței Cardiace” în perioada 17-18 mai 2019.

Societatea Română de Cardiologie împreună cu Grupul de Lucru de Insuficienţă Cardiacă organizează “Zilele Insuficienței Cardiace” în perioada 17-18 mai 2019.

Cu această ocazie, medici cardiologi, membrii ai Societăţii Române de Cardiologie, vor măsura tensiunea arterială gratuit şi vor discuta despre insuficienţa cardiacă, cu trecătorii din Sibiu, ce vor vor ajunge la zona special amenajată din parcul Astra (lângă Hotel Continental).

Proiectul îşi propune creșterea notorietății în rândul publicului larg asupra simptomelor și cauzelor insuficienței cardiace.

În România sunt aproximativ 650.000 de persoane care suferă de Insuficienţă Cardiacă, iar 1 din 3 pacienţi moare sau se reinternează în anul următor ultimei spitalizări.

În fiecare an aproximativ 25.000 de persoane sunt diagnosticate cu Insuficienţă Cardiacă şi spitalizate din această cauză.

9 din 10 pacienţi nu ştiu că suferă de insuficienţă cardiacă!!!

Vă aşteptăm pe 17 mai 2019, între 10:00-18:00 şi pe 18 mai 2019, între 10:00-13:00, la zona special amenajată din Parcul Astra!

Event management: Media Med Publicis
office@mediamed.ro
www.mediamed.roComentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha