ReziDerma, Conferinţa Naţională a medicilor rezidenţi, 2018

Afisari: 2670

Stimaţi colegi medici rezidenţi,

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la cea de-a cincea ediţie a ReziDerma, Conferinţa Naţională a medicilor rezidenţi, specialitatea Dermatovenerologie, ce va avea loc la Târgu Mureș în perioada 16-18 martie 2018.  Cazarea va fi la Hotel “Continental”, (Piața Teatrului nr. 5-6, Târgu-Mureș), iar Programul ştiinţific va fi la Hotel „Plaza” (Piața Trandafirilor 46-47, Târgu Mureș).

Costurile cu înscrierea, transportul centralizat (autocar din centrele universitare), masa şi cazarea (2 nopţi în cameră dublă câte două persoane de acelaşi sex) vor fi susţinute în totalitate de către Societatea Română de Dermatologiedoar pentru medicii rezidenţi din specialitatea dermato-venerologie.

Pentru participarea dvs. la acest eveniment este obligatorie trimiterea formularului de înregistrare completat, semnat şi parafat până la data de 16.02.2018. Lipsa acestui document atrage dupa sine imposibilitatea înregistrării în condiţiile mai sus menţionate. (nu mai beneficiati de gratuitate la cazare, transport și masă).

Medicii rezidenți care nu trimit formularul de înregistrare până la data de 16.02.2018 și doresc să participe la ReziDerma trebuie sa achite costurile cu transportul, cazarea și masa.

Pentru programul științific, vă rugăm să trimiteți rezumatele prezentărilor pe care intenţionaţi să le susţineţi, menţionând titlul şi autorii nu mai târziu de 16.02.2018 pe adresa de email: office@srd.ro. În cazul în care nu primiți confirmare de primire, vă rugăm retrimiteți.

Pentru medicii rezidenţi din alte specialităţi se va percepe o taxă de înregistrare de 150 de ron care va fi plătită pe loc, la secretariatul Conferinţei. Acestă taxă include participarea la lucrări și serviciile de masă nu și cazarea.

FORMULAR DE INSCRIERE

Organizator: http://https://srd.ro/index.php/component/content/article?layout=edit&id=383