None

Asigurarile de sanatate privite sau pretul ultimei sperante?

Asigurările de sănătate private sau prețul ultimei speranțe

În vârtejul vieții, în tumultul istovitor al fiecărei zile, uneori nici nu mai bagi de seamă că exiști, că ar trebui să trăiești și să te bucuri de fiecare clipă din viață. Te lași furat de serviciu, de griji, de criză, de problemele cu copiii, cu casa, cu mașina… Pe ultimul loc ești tu, întotdeauna. Poate și azi ai uitat să mănânci sau, pe fugă, ai înghițit o gustare, fumezi deși doctorul ți-a zis că-i mai bine să le lași, dar ce să faci când termenele sunt așa de strânse. Și deodată ceva se întâmplă, ai amețeli, palpitații, simți că te pierzi, colegii îți spun să o lași mai ușor, dar tu știi că ai copii acasă, că trebuie să reziști pentru ei orice ar fi. Apoi totul se pierde, mai apuci să auzi sunetul unei sirene și să vezi niște fețe necunoscute că te întreabă ceva, ți se pun niște electrozi, îți iau tensiunea... ce se întâmplă cu tine?

Uneori plătim prea scump dorința de a supraviețui, de a progresa. Viața noastră, sănătatea noastră devin ultima preocupare, dar ce preț are în ultimele clipe sănătatea ta? Cât ai plăti pentru o ultimă speranță , pentru cel mai bun doctor, cel mai bun tratament, cea mai responsabilă și competentă îngrijire, pentru șansa să te întorci la ai tăi. Brusc, prețuiești fiecare clipă din viață, fiecare respirație, fiecare “te iubesc, mami... tata” al copilului tău.

Viața și sănătatea TA nu au preț și ne dăm seama, uneori prea târziu, că ele contează cel mai mult și că avem datoria să ne prețuim și să ne asigurăm că, oricând, beneficiem de consiliere și îngrijire competentă pentru bunul cel mai valoros - sănătatea.

Când ești bolnav, ce opțiuni ai?

Ai putea să te adresezi medicului tău de familie, dar uneori nu îți poți permite să pierzi timp, să stai la cozi nesfârșite, să te expui la toate tipurile de îmbolnăviri, deseori transmisibile, ale celor cu care intri în contact în sala de așteptare, și apoi să alergi din serviciu în serviciu pentru analize, radiografii..., așteptând la alte cozi.

Sau ai putea să alegi din start o clinică privată. De obicei, afli de la cunoscuți de un medic despre care se spune că ar fi bun, ți se recomandă analize, investigații, unele nu se fac în clinică, trebuie să alergi în altă parte și sunt scumpe, o consultație aproape 100 Ron și o ecografie și mai mult. Analizele sunt câteva milioane. Adesea prețurile sunt copleșitoare și nu ai întotdeauna disponibili atâția bani deodată. Pentru rețetă mai am bani? Uneori, după consultație nimeni nu mai are grijă de tine, tu îți porți singur de grijă. Oare e bun tratamentul? A evoluat boala? Au apărut complicații? Ce faci? O iei de la început? E bun medicul sau mergi la altul?

Ai putea să-ți faci un abonament l a o clinică privată, oricare ar fi, dar ce faci când clinica nu are toate serviciile medicale sau aparatura de care tu ai nevoie și trebuie să te limitezi doar la dotarea acesteia, la medicii cu care are contract de colaborare, nu beneficiezi de acoperirea spitalizării, a intervențiilor chirurgicale, nu ai rețea oriunde în țară.

Ce e de făcut? Trebuie să-ți faci o asigurare de sănătate privată? Ce avantaje ai avea?

Beneficii asigurare de sănătate privată: Nu te duci doar la o clinică, ai la dispoziția ta o rețea națională de câteva sute de clinici private, cabinete, laboratoare, spitale, stații de ambulanță câteva sute. Și tu poți alege unde să te tratezi, dar, prin callcenter, un medic îți este pus la dispoziție 24 de ore din 24 pentru consiliere, pentru un sfat, pentru programare, pentru ca tu să nu ai nici o grijă. Astfel, ai “pila” care te va ajuta să ajungi la cel mai bun medic sau laborator de analize, tomograf sau al tip de serviciu, și, deoarece ești programat la o dată și oră anume, nici nu aștepți la clinică. Personalul medical te așteaptă pe tine în clinici private, luxoase, elegante, dotate. Pentru ca tu să ai sentimentul confortului, al grijii și atenției care și se acordă.

Pe baza cardului primit la încheierea asigurării vei fi consultat și vei beneficia de analize, investigații, diagnostice, de rețetă și recomandări și vei pleca acasă fără să scoți un ban din buzunar , pentru că atunci când ești bolnav, singura ta grijă trebuie să fie să te însănătoșești, nu de unde să faci rost de bani pentru medici, analize, medicamente.

Banii pe asigurare i-ai plătit la un nivel acceptabil, confortabil, la fiecare scadență, pentru ca atunci când ai nevoie cu adevărat de ajutor, indiferent de costurile implicate de boala ta, tu să fii protejat. Asigurătorul va plăti toate facturile pentru tine, în numele tău.

Asigurarea privată de sănătate îți oferă în plus față de un abonament: acoperirea spitalizării și a intervențiilor chirurgicale, a nașterii și a investigațiilor complexe pe care uneori doar în condiții de spitalizare le poți efectua .

Deci, principiul este simplu. Un Asigurător, în cazul acesta ASTRA, a încheiat parteneriate cu peste 400 de furnizori de servicii medicale din țară, cele mai reputate clinici, laboratoare, spitale, stații de ambulanță disponibile în România, din localități mari și medii. În cazul în care vrei să beneficiezi de servicii medicale în toată rețeaua, poți solicita și completa o simplă cerere de asigurare cu datele tale și cu planul de asigurare ales. Un consultant te va ajuta să o completezi și îți va oferi toate informațiile despre asigurare. Nu îți face probleme, e simplu. Doar scrii la clientlife@astrasig.ro. Planurile, numite ASTRAMEDICA Optim, Class si Business sunt flexibile, se adaptează tuturor posibilităților financiare, dar și necesităților clienților noștri.

Costul asigurării se stabilește în funcție de afecțiunile declarate, vârsta și planul de asigurare ales. Dar, în general, variază de la 50 Ron /lună până la 120 -150 RON pentru planurile complexe. În schimbul plății primei de asigurare, ASTRA preia riscul și, ori de câte ori te îmbolnăvești sau ai o problemă medicală, suni la callcenter, unde îți va răspunde un medic atent și amabil care te va programa la specialiștii, laboratoarele, centrele de investigație sau de tratament din rețeaua natională de clinici.

Dacă este o urgență , ți se va trimite o ambulanță acasă, un medic și, dacă este necesar, vei fi dus la spital. În permanență o echipă va fi alături de tine. Și avantajul tău este că nu vei fi nevoit să cauți prin vecini sau prieteni o recomandare pentru un doctor bun, nici să faci rost repede de bani pentru “atenții”. Vei fi tratat profesionist, în rețeaua de clinici și spitale private cu care compania a încheiat parteneriate de colaborare.

Iar în cazuri grave , vei beneficia de serviciile celor mai buni medici și ajungi imediat la un spital bun din România.

O asigurare de sănătate poate părea pentru unii o altă povară în plus. O asigurare de sănătate costă , este adevărat, dar în nici un caz cât un RCA sau CASCO, pe care le plătești înainte de toate, nici măcar cât o ședință la coafor, care uneori te îndoaie, dar trebuie să arăți firește, bine, în lume...

Viața și sănătatea ta și a celor dragi nu au preț. Niciodata nu ai vrea să știi cât ai plăti pentru sănătatea ta când zaci fără suflare pe o targă de spital sau într-o ambulanță. Asigurarea ta de sănătate îți poate garanta Viața.

ASTRA MEDICA – Sănătatea ta nu are preț!

Comentarii


Dumitrache Stefan

Buna ziua, Care este pretul unei asigurari de santatate.

April 15, 2016, 11:29 a.m.
1
0

Dumitrache Stefan

Am gasit niste informatii pe acest site insa nu m-au ajutat in mod deosebit\\\\r\\\\nhttp://www.asiguraridesanatate.com

April 15, 2016, 11:32 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha