None

Cresterea imunitatii cu ajutorul produselor naturale

Imunitatea organismului sau sistemul imunitar cuprinde mecanismele de aparare ale organismului fata de agentii patogeni − virusuri, bacterii, fungi, radiatii, substante toxice, medicamente. Daca agentii patogeni sunt in cantitati mici, sistemul imunitar face fata atacului. Exista insa si situatii cand sistemul imunitar este depasit, este slabit si are nevoie de ajutor pentru a face fata agentilor patogeni. Specialistii vorbesc despre imunitate innascuta si imunitate dobandita. Imunitatea innascuta este mostenita de la parinti si nu mai poate fi influentata pana la sfarsitul vietii. Imunitatea dobandita poate fi sustinuta si modelata prin contactul cu un antigen, prin vaccinare, prin dieta. Viata omului modern se desfasoara foarte rapid. Omul modern sare de multe ori peste mese. Consuma foarte putine legume si fructe. Din lipsa de timp se multumeste cu un pranz luat la fast-food si cu o cina pregatita la repezeala. Apa bea foarte putina, in schimb nu-i lipsesc in nici o zi bauturile acidulate. Pentru cea mai mica viroza apeleaza la antibiotice, chiar daca nu sunt recomandate. Pentru cea mai mica durere ia antiinflamatoare, antialgice. In plus, omul modern traieste intr-un mediu tot mai poluat, fumeaza tot mai mult. Un asemenea mod de viata inseamna automat scaderea imunitatii. Aproape 70% dintre romani iau antibiotice fara prescriptie medicala, inca de la primele semne ale unei raceli. Foarte multe persoane recunosc ca iau antibiotice cel putin o data pe an. Consecinte ale abuzului de antibiotice sunt distrugerea florei intestinale si scaderea imunitatii. Eliminarea acestor factori se poate realiza si cu ajutorul produselor naturale de tipul suplimentelor alimentare:Spirulina cu extract total de catina,Ulei de peste omega3,Coenizma Q10 in ulei de catina forte plus,Ulei de catina(cps.),Hofimun,Flavovit C,Catinofort,Polivitamine naturale cu Ca si Mg,Echinacea(cps.),Gemoderivat din muguri brad alb,Gemoderivat din mladite de maces,Gemoderivat din muguri de coacaz negru,Hofimun forte.

-Spirulina cu extract total de catina este un produs destinat suplimentării dietei datorită calităţilor nutriţionale şi funcţionale care rezultă din asocierea între biomasa de algă Spirulina Platensis şi extractul de Cătină.

-Uleiul de peste omega3 este un supliment alimentar uşor resorbabil, cu un conţinut bogat în acizi graşi esenţiali şi vitamine. Peştele şi uleiul de peşte sunt o sursa directă de aport al acizilor graşi Omega-3 cu lanţ lung de carbon, EPA şi DHA. Aceşti acizi sunt lipide esenţiale care se găsesc din abundenţă în creier în proporţie de cca 60% şi fac parte integrantă din membranele celulare şi membranele neuronale.

-Coenizma Q10 in ulei de catina forte plus este un produs destinat suplimentării dietei pentru asigurarea unui aport adecvat de nutrienţi şi substanţe bioactive pentru exercitatrea proprietăţilor funcţionale: antioxidante; de încetinire a procesului de îmbătrânire al organismului; de îmbunătăţire a proprietăţilor reologice ale sângelui; de creştere a contractilităţii miocardului şi a muşchilor striaţi; antiaritmică; antiaterosclerotică.

-Uleiul de catina(cps.) este un tonifiant general, antianemic, vitaminizant; imunostimulator;stimulează sinteza proteinelor în ficat, agent protector împotriva cirozei hepatice; îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului şi asigură troficitatea celulei hepatice.

-Hofimun este un produs destinat suplimentării dietei pentru acţiunea de stimulare a sistemului imun, normalizare a activităţii prostatei (împiedică apariţia hipertrofiei benigne de prostată); antiinflamatorie generală (la nivelul aparatului uro-genital şi a mucoasei căilor respiratorii); potenţează eficacitatea tratamentului antimicrobian în infecţii bacteriene.

-Flavovit C este un produs natural cu proprietăţi vitaminizante, de remineralizare a organismului, de prevenire a proceselor de îmbătrânire a ţesuturilor (acţiune antisenescentă); imunostimulatoare nespecifică a organismului (acţiune sinergică cu interferonul ), măreşte rezistenţa organismului la bolile infecto-contagioase; antianemică; antiinflamatorie.

-Catinofort este un supliment alimentar cu proprietăţi vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficienţelor nutriţionale, de protecţie a celulei hepatice, imunomodulatoare, antiaterosclerotică, antioxidantă, de creştere a rezistenţei la efort fizic şi intelectual prin aport energetic mărit, antianemică.

-Polivitamine naturale cu Ca si Mg este un produs destinat suplimentării dietei necesar pentru asigurarea aportului de nutrienţi şi substanţe bioactive pentru susţinerea funcţiilor metabolice ale organismului şi menţinerea stării de sănătate.

-Echinacea(cps.) este un produs destinat susţinerii şi echilibrarii activităţii sistemului imunitar (creşte activitatea fagocitelor; stimulează activitatea limfocitelor şi producţia de limfokine); susţine mecanismele de apărare nespecifică împotriva unor agenţi patogeni virali şi microbieni; efecte benefice prin acţiune antioxidantă, antiinflamatorie.

-Gemoderivatul din muguri de brad alb este remineralizant, stimuleaza formarea de ţesut osos şi de fixare a calciului în oase, de stimulare a eritropoiezei, este antiinflamator, antibacterian, antiviral are activitate, imunostimulatorie nespecifică.

-Gemoderivatul din mladite de maces are acţiune antiinflamatorie, antialergică, vitaminizantă, osteoblastică, antialgică, astringentă intestinal, vasoprotectoare, imunostimulatorie şi antiseptică.

- Gemoderivatul din muguri de coacaz negru, stimulează corticosuprarenala pentru secreţia unor hormoni cu proprietăţi antiinflamatorii şi antialergice (acţiune cortizon-like), activează catabolismul ureei, acidului uric şi colesterolului, stimulează metabolismul protidic (normalizează valorile albuminelor, alfa2, beta şi gamaglobulinelor din serul sanguin), stimulează eozinofilia, reduce VSH, creşte rezistenţa la frig a persoanelor sensibile.

-Hofimun forte este destinat suplimentării dietei cu nutrienţi şi substanţe bioactive cu proprietăţi de stimulare a sistemului imun, tonic general al organismului, antiinflamatoare (inhibă biosinteza prostaglandinelor), antivirală (herpes, virusuri respiratorii, gripă, etc.) antiseptică, mucolitică (fluidifiantă a secreţiilor bronşice şi faringiene), antioxidantă, acţiune antineoplazică, antileucemică (datorită acidului elagic), vasoprotectoare şi cardioprotectoare (favorizează schimbarea raportului între ”colesterolul bun şi rău” - LDL/HDL), contribuie la cicatrizarea plăgilor, acţiune vitaminizantă (vit.C,E, P, provitamina A) şi remineralizantă (realizează echilibrul potasic).

Iata deci ca natura este cea care dicteaza intotdeauna cresterea imunitatii.

Comentarii


Alexandra

Hello! am decis sa va scriu pe forum pentru a va recomanda un supliment pentru imunitate care a facut minuni pentru sora mea. a tot avut probleme cu o candidoza de care nu mai poate scapa , in urma unei vizite la piscina. Ce a functionat ptr ea a fost sa sombine tratamentul cu Activit Imuno Forte. e un supliment natural cu rol imunostimulator care ajuta enorm cu infectiile genitale sau urinare. il gasiti pe siteul farmaciilor Ropharma.

July 30, 2013, 11:12 a.m.
0
1

Luiza

Cresterea imunitatii se poate realiza cel mai bine cu ajutorul Argintului coloidal Drjuice care omoara 650 de agenti patogeni: bacterii, virusuri si ciuperci. Fiind un produs natural si nu unul de sinteza nu va crea dependenta iar agentii patogeni nu isi vor dezvolta rezistenta fata de acesta.

Sept. 10, 2015, 4:05 p.m.
2
0

Delia Lupu

Buna, eu pentru imunitate dar nu numai iau Red Enery la recomnadarea farmacistei. Ma simt super, am energie, nu ma mai simt obosita iar imunitatea mea a crescut. Farmacista mea mi-a dat un cod de reducere (B!TONICB!HIP) pentru a cumpara online la un pret mai scazut! Sper sa va ajute si pe voi, reducerea sete de 20 %.

May 27, 2016, 11:32 p.m.
2
0

Delia Lupu

Buna, eu pentru imunitate dar nu numai iau Red Enery la recomnadarea farmacistei. Ma simt super, am energie, nu ma mai simt obosita iar imunitatea mea a crescut. Farmacista mea mi-a dat un cod de reducere (B!TONICB!HIP) pentru a cumpara online la un pret mai scazut! Sper sa va ajute si pe voi, reducerea ete de 20 % pe www.btonic.ro

May 27, 2016, 11:38 p.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha