None

Reumatismul poate fi invins cu ajutorul plantelor

Reumatismul este o boală cronică, infecţioasă sau alergică, însoţită de dureri la nivelul aparatului locomotor (articulaţiilor) sau de tulburări ale aparatului cardiovascular.

Cele mai multe forme de reumatism sunt cauzate de tulburările sistemului imun, când mecanismele de apărare a organismul atacă propriile ţesuturi, ca în artrita reumatoidă, când sunt atacate ţesuturile articulaţiilor. Formele cronice se prezintă ca inflamaţii dureroase care duc la deformări articulare şi reducerea mobilităţii până la blocaj articular. Ca parte de ameliorare a acestui tip de afecţiune se pot folosi produse naturale: Condartroz, Coenzima Q10 forte plus, Ulei de peste, Omega-3, Spirulină cu extract total de cătină, Gemoderivat din muguri de coacăz negru, Gemoderivat din muguri de pin, Gemoderivat din muguri de viţă de vie, Supliform, Tinctură de urzică, Tinctură de arnică.

- Condartroz conţine glucozamin sulfat, condroitin sulfat şi extract de cătină (Hippophae rhamnoides). Este un produs destinat suplimentării dietei pentru asigurarea aportului de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar menţinerii integrităţii structurale şi funcţionale a aparatului osteoarticular şi protecţia acestuia în condiţii de efort fizic crescut la sportivi de performanţă, persoane cu profesii care presupun efort fizic prelungit, la persoane în vârstă cu modificări ale articulaţiilor cauzate de procesul de îmbătrânire.

- Coenzima Q10 forte plus conţine coenzima Q10, ulei de cătină (Hippophae oleum) şi lecitină. Este un produs destinat suplimentării dietei, cu efecte benefice, datorate proprietăţilor antioxidante, de îmbunătăţire a proprietăţilor reologice ale sângelui, de creştere a contractilităţii miocardului şi a muşchilor striaţi, antiaritmică, antiaterosclerotică, de încetinire a procesului de îmbătrânire a organismului.

- Ulei de peste Omega-3 conţine ulei din peşte de sardină şi cod, cu un conţinut ridicat de acizi graşi esenţiali (Omega -3: EPA - acid eicosapentanoic, DHA - acid docosahexanoic).

- Spirulina cu extract total de cătină conţine biomasă Spirulina Platensis, extract de cătină concentrat (Hyppophae rhamnoides). Este un produs destinat suplimentării dietei datorită calităţilor nutriţionale şi funcţionale care rezultă din asocierea între biomasa de algă Spirulina Platensis şi extractul de Cătină.

- O doză de gemoderivat din muguri de coacăz negru conţine 2,0 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de coacăz negru. Stimulează corticosuprarenala pentru secreţia unor hormoni cu proprietăţi antiinflamatorii şi antialergice.

- O doză de gemoderivat din muguri proaspeţi de pin conţine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH cu acţiune antiinflamatorie asupra tuturor cartilagiilor articulare, remineralizantă şi regeneratoare a ţesutului osos.

- O doză de gemoderivat din muguri de viţă-de-vie conţine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH. Are acţiune antiinflamatoare (în inflamaţiile cronice şi recidivante ale aparatului osteoarticular), imunomodulatorie, stimulează sistemul reticuloendotelial, normalizează valorile proteinelor serice.

- Supliform este un produs natural, sub formă de gel, care conţine extract de iederă, castan, ardei iute şi uleiuri esenţiale. Datorită complexităţii substanţelor bioactive din compoziţie şi efectelor sinergice dintre acestea, produsul accelerează microcirculaţia la nivelul articulaţiilor, previne şi ameliorează fenomenele de celulită, vergeturi, depuneri adipoase nedorite.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha