None

Ce trebuie sa stiti cand va hotarati sa urmati o investitie plastica

Un lucru foarte important este cum vă alegeţi medicul/clinica. Este foarte important ca medicul la care apelaţi să fie un om de încredere, cu care să puteţi comunica uşor. Un chirurg plastician este, mai întâi de toate, chirurg, în sensul că, înainte de a face chirurgie estetică, el a profesat chirurgia pur şi simplu. De aceea, are o vastă experienţă în diferite situaţii, prevăzute sau nu, care pot apărea în timpul operaţiei.

În România, chirurgia estetică este un domeniu relativ nou. Chiar dacă şi mai demult se practica într-o oarecare măsură chirurgia reparatorie, ca domeniu în sine constituie ceva inedit în ţara noastră. Competenţa unui plastician se poate măsura prin reputaţia de care se bucură.
Medicul pe care îl alegeţi trebuie să fie interesat de cazul dumneavoastră particular, să vă vorbească, să vă explice clar situaţia şi procedurile care vor urma.

Preţul scăzut nu este un criteriu optim pentru alegerea unui cabinet de chirurgie estetică. Operaţiile la care va supuneţi trebuie făcute de o mână pricepută, altfel fiind posibil să apară consecinţe iremediabile. Pentru protecţia dumneavoastră şi pentru prevenirea unor accidente sunt necesare proceduri şi formalităţi destul de costisitoare. Astfel, preţul foarte scăzut al operaţiei poate fi un semn de incompetenţă, iar într-un asemenea domeniu aceasta nu-şi poate avea locul.

Trebuie ca dumneavoastră să alegeţi operaţia în deplină cunoştinţă de cauză, să înţelegeţi toate procedurile la care veţi fi supus. Trebuie să căpătaţi încredere în faptul că medicul va rămâne alături de dumneavoastră.
Mediul în care se fac aceste operaţii este extrem de important. Un mediu prietenos, modern, curat, intim este cel mai potrivit.

Personalul clinicii la care apelaţi trebuie să fie instruit foarte bine în domeniu. Trebuie să fie apreciat de colegii de breaslă, în acest scop fiind importantă afilierea la societatea de profil (în România: Societatea Română de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, la societăţi care activează în plan european şi mondial). Experienţa în diferite clinici este la fel de importantă. Un mod foarte potrivit de alegere a unei clinici de chirurgie estetică este recomandarea dată de medicul de familie.
DE REŢINUT!
- Adresaţi-vă întotdeauna unei clinici de chirurgie plastică cu autorizaţie de funcţionare! În general, autorizaţia de funcţionare este expusă în cadrul clinicii, la vedere;
- Asiguraţi-vă că medicul căruia vă adresaţi este specialist de chirurgie plastică, estetică şi reconstructivă şi are autorizaţie de liberă practică! Diploma este expusă, în general, în cadrul clinicii;
- Informaţi-vă cu atenţie ce anume este inclus în preţul operaţiei (costul intervenţiei, anestezia, internarea, controalele postoperatorii etc.)!
- Înainte de orice intervenţie chirurgicală veţi primi un ACCEPT, document care conţine implicaţiile intervenţiei şi eventualele riscuri; îl veţi citi cu atenţie şi îl veţi semna; dacă aveţi vârsta sub 18 ani, va semna în locul dvs. unul dintre părinţi sau tutorele legal;

Clinica Aesthetic Line – 021-2112998 www.aestheticline.info

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha