None

Complexitatea autismului-tratament homeopat(III)

Cu tratamentul homeopat în autism urmăresc corectarea terenului pe care s-a făcut vaccinarea, un tratament homeopat simptomatic şi o detoxifiere homeopată faţă de vaccinurile primite.

Tratarea terenului , pe care s-a făcut vaccinarea este cel mai important tratament. Nu vaccinul este cauza principală, ci terenul pe care s-a făcut vaccinarea. Toţii copii dintr-o ţară participă la acelaşi program naţional de vaccinări. În urma vaccinării 99% dintre copii nu au probleme de sănătate pe termen mediu şi lung. O parte din ei au efecte secundare post vaccinare febră, diaree. În schimb 1% dintre copiii au probleme de sănătate pe termen mediu şi lung şi prezintă astm bronşic alergic, dermatită atopică cu debut sub 2 ani, autism/elemete autiste, copiii prematuri şi hipotoni devin spastici, vârsta de debut a diabetului zaharat juvenil (tip I) a ajuns să fie sub vârsta de un an.

Pentru tratarea terenului pe care s-a facut vaccinarea administrez medicamentul homeopat constituţional.

Principiul detoxifierii homeopate a fost elaborat de dr Tinus Smith (Olanda). Metoda terapeutică constă în administrarea în diluţie homeopată a vaccinurilor primite începând cu ultimul vaccin administrat până la primul şi apoi se continuă cu administrarea medicamentelor primite în sarcină de către mamă, tot în diluţie homeopată. Medicamentele homeopate sunt în mai multe concentraţii şi pentru detoxifiere se administează medicamentul respectiv în concentraţii crescânde, fiecare concentraţie adminstrându-se de 2 ori pe săptămână, săptămânal crescând concentraţia. Prin această metodă se face detoxifierea faţă de vaccinurile primite, dar copilul nu pierde imunitatea câştigată prin administrarea vaccinului.

Tratamentul terenului are rolul de a face organismul copilului mai sănătos, iar tratamentul de detoxifiere are rol de drenaj. Astfel după administrarea vaccinului în diluţie homeopată pentru detoxifiere este posibilă apariţia unor scaune moi şi urât mirositoare până la scaune diareice. Mai este posibilă apariţia unor erupţii cutanate (similară cu urticaria). Când apare diaree, urticarie, aceste manifestări nu trebuiesc oprite prin administrarea unor medicamente alopate, căci au o durată scurtă. Copilul are câteva scaune diareice doar a doua zi după administrarea vaccinului în diluţie homeopată şi apoi scaunul revine la normal. La fel în cazul erupţiei cutanate, elemetele eruptive dispar în câteva ore sau zile.

Tratamentul homeopat în autism respectă legile vindecării în homeopatie. Este posibil după administrarea vaccinului în diluţie homeopată a doua zi să revină în forţă simptomele psihice şi comportamentale pe care copilul le-a avut în trecut şi copilul să aibe o stare pentru câteva ore, zile, o săptămână, evident mai rea decât înainte de începerea tratamentului. Aceasta revenire în forţă a simptomatologiei după administrarea vaccinului în diluţie homeopată este rezultatul unui drenaj masiv, o eliminarea masivă. Aceasta stare durează ore sau zile şi după terminarea detoxifierii este urmată de un plus evident pe anumite arii de dezvoltare unde înainte copilul autist era deficitar. Vorbim de un progres evident în spontaneitate, în îmbunătăţirea calităţii relaţiei cu familia sa şi o îmbunătăţire în calitatea procesului de învăţare şi de înţelegere a ceea ce învaţă. Şi în perioada comportamentului regresiv între două episoade de agitaţie există momente când copilul are un comportament spontan nou, folosind natural şi adecvat ce a învăţat mecanic, sau apare un comportament spontan natural, în relaţia afectivă cu membrii familiei. În această perioadă de revenire a simptomelor, copiii care fac ABA, protestează la începerea terapiei, dar apoi continuă şi participă la toate programele.

Durata tratamentului este de luni sau ani de zile. Depinde de gradul de afectare a copilului şi de ritmul în care copilul răspunde la tratament. Durata tratamentului depinde şi de procesul de învăţare pe care copilul îl primeşte zilnic. (va urma)

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha